به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی غضنفری گفت: با توجه به آمار رو به افزایش پروژه های صنعتی سازی مسکن و ضرورت تامین صالح نوین این پروژه ها، احداث واحدهای تولیدی جدید در پیشبرد کار نقش مهمی را ایفا می کند.
وی با دعوت از بخش خصوصی برای حضور بیشتر در حوزه صنعتی سازی مسکن، گفت: سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به عنوان یکی از زیرمجموعه های وزارت صنعت ، معدن و تجارت ، حمایت از متقاضیان ساخت کارخانههای تولید مصالح ساختمانی را برعهده دارد و تا زمان کنونی 21 طرح بخش خصوصی برای دریافت تسهیلات به بانکهای عامل معرفی شدهاند.
وزیر صنعت،معدن و تجارت مزیتهای استفاده از روشهای صنعتی در ساختوسازها را مورد توجه قرار داد و افزود: کاهش زمان ساخت، جلوگیری ازهدر رفت مصالح ساختمانی و افزایش مقاومت سازه در برابر شدیدترین زلزلهها از بارزترین مزایای روش های نوین ساخت در مقایسه با سنتیسازی به شمار می رود.
غضنفری با یادآوری اینکه اوایل سال 89 میزان صنعتیسازی مسکن کمتر از 3 درصد بوده ، اظهار کرد: با حمایت وزارت صنعت، معدن و تجارت، زنجیره ساخت مسکن صنعتی در کشور تکمیل شده و در مدت حدود دو سال میزان صنعتیسازی در پروژههای مسکن مهر به بالای 30 درصد افزایش یافته است.
وی گفت: براساس پیش بینی سند چشم انداز 20 ساله باید میزان صنعتی سازی مسکن تا پایان افق 1404 به 40 درصد افزایش یابد و برای تحقق این امر نیازمند گسترش زیرساخت های مورد نیاز هستیم.
غضنفری صرفهجوییهای ناشی از بکار بردن روشهای نوین و مصالح صنعتی در ساخت و سازهای را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: ارتقای میزان صنعتیسازی براساس افق چشم انداز 20 ساله کاهش مصرف مصالح ساختمانی نظیر سیمان، فولاد، کاهش زمان ساخت و افزایش بهرهوری را در پی دارد و در مجموع با گسترش صنعتیسازی مسکن تا سال 1404 ، حداقل 30 هزار میلیارد تومان صرفهجویی نصیب کشور خواهد شد.
وزیر صنعت،معدن و تجارت تصریح کرد: نیمی از صرفه جویی که قرار است عاید کشورشود مربوط به سیمان و فولاد است که با این رقم می توان شاهد ساخت حدود 450 هزار واحد مسکونی با متراژ 100 متر مربع بود.
نظر شما