ایرج حیدریان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: پس از طراحی و تکثیر اقلام آموزشی طرح داناب و برگزاری کارگاه های آموزشی ویژه دانش آموزان در مدارس استان، نظام مشارکتی در قالب مسابقات ده گانه برگزار می شود.
وی اظهار داشت: در این نظام در 10 رشته نقاشی، عکاسی، روزنامه نگاری، فیلم کوتاه، مقاله نویسی، نامه نویسی، اجرای نمایش، خطاطی، وبلاگ نویسی و داستان نویسی مسابقاتی برگزار می شود که دانش آموزان به خلق آثار با محوریت چالش های آب کشاورزی اقدام می کنند.
حیدریان تصریح کرد: در حال حاضر آثار دانش آموزان پس از دو سطح داوری در مدارس و ادارات آموزش و پرورش شهرستان ها به دبیرخانه طرح داناب ارسال می شود.
وی در ادامه افزود: این آثار پس از اتمام زمان مقرر شده، توسط شرکت مشاور مورد داوری نهایی قرار خواهد گرفت و پس از اعلام اسامی برندگان مسابقات، در جشنواره پایانی از آثار برتر تقدیر صورت خواهد پذیرفت.
به دلیل استقبال از مسابقات و درخواستهای متعدد معلمان رابط، زمان تحویل آثار تا پایان خرداد ماه تمدید شد.
طرح داناب بین 75 هزار دانش آموز در 640 مدرسه گلستان در حال اجراست.
نظر شما