۹ خرداد ۱۳۹۱، ۱۰:۲۶

در سال تولید ملی محقق شد/

تعمیر و بازسازی 11 توربین مولد نیرو در مناطق نفت خیز جنوب

تعمیر و بازسازی 11 توربین مولد نیرو در مناطق نفت خیز جنوب

اهواز - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت خدمات مهندسی و تجهیزات صنعتی توربین جنوب از تعمیر و بازسازی 11 دستگاه توربین نیروی گازی با قدرت 15 مگاوات در کارگاه مرکزی این شرکت در اهواز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، پرویز زکی اظهار کرد: این توربینها مربوط به تاسیسات عملیاتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب است که با تلاش و همت کارشناسان و متخصصان این شرکت و شرکتهای بخش خصوصی بازسازی و در مدار عملیات قرار گرفت.

وی افزود: برای تامین و ساخت قطعات ثابت و متحرک این توربینها بر اساس استانداردهای صنعت نفت، ابتدا شرکتهای داخلی فعال در این زمینه ارزیابی و نسبت به انتخاب شرکتهای مجرب و توانمند اقدام شد.
 
زکی گفت: پس از تعمیر اساسی موفق یک دستگاه از این توربینها و کسب تائیدهای لازم تعمیر 10 دستگاه دیگر برنامه ریزی و در سال گذشته انجام شد.
 
مدیرعامل شرکت خدمات مهندسی و تجهیزات صنعتی توربین جنوب با اشاره به اینکه هزینه تامین قطعات و تعمیر هر دستگاه توربین توسط شرکتهای خارجی 40 میلیارد ریال محاسبه شده بود، اظهار کرد: تحقق این کار مهم در داخل علاوه بر دستیابی به دانش فنی، ایجاد فرصتهای شغلی و تضمین تامین قطعات آنها، موجب صرفه جویی 440 میلیارد ریالی شده است.
 
شرکت خدمات مهندسی و تجهیزات صنعتی توربین جنوب یکی از شرکتهای تابع شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب است که در اواخر سال 1382تاسیس شد.
کد خبر 1614706

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha