به گزارش خبرگزاری مهر، هادی منصوریان در جلسه مدیریت مصرف این شرکت با بیان اینکه 27 درصد مصرف برق استان در بخش صنعت است، گفت: براساس تفاهم نامه مشترک وزارت نیرو و وزارت صنعت، معدن و تجارت و در راستای اجرای اقدامات مدیریت مصرف، شرکت توانیر موظف است در بهای انرژی الکتریکی واحدهای همکاری کننده تعدیلهایی را لحاظ کند.
وی ادامه داد: براساس این طرح که از اول خردادماه آغاز و در طول تابستان ادامه می یابد صنایع و کارخانه ها برای کاهش بار مصرف خود دورههای تعمیرات را با شرکت توزیع برق هماهنگ می کنند و در ازای کاهش بار، پاداش دریافت می کنند.
منصوریان با بیان اینکه این پاداشها در صورتحساب برق مصرفی صنایع اعمال می شود تاکید کرد: به ازای هر کیلووات ساعت کاهش انرژی از سوی صنایع 40 تومان پاداش نقدی در صورتحساب ماهانه این صنایع منظور می شود و این پاداش نقدی با هر کیلو وات ساعت کاهش، افزایش می یابد.
معاون بهبود بهره برداری ودیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسانجنوبی با بیان اینکه نرخ پاداش نقدی در مردادماه افزایش خواهد یافت، تصریح کرد: به دلیل افزایش مصرف برق در مرداد ماه، افزایش پاداش نقدی به خاطر تشویق بیشتر صنایع برای کاهش بار مصرفی خود بوده است.
آمادگی 28 صنعت استان برای کاهش مصرف برق
معاون بهره برداری ودیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسانجنوبی همچنین گفت: برای 138 صنعت بالای 200 کیلووات دراستان، فراخوان همکاری ارسال شده است تا در این طرح مشارکت کنند.
منصوریان قدرت قراردادی این صنایع را 86 مگاوات وقدرت مصرفی آنها را 48 مگاوات اعلام کردو افزود: تاکنون 28 صنعت استان برای همکاری در این طرح اعلام آمادگی کرده اند تامصرف برق خود را درپیک بار کاهش دهند.
تمامی روستاهای بشرویه از نعمت برق برخوردار شدند
مدیرشرکت برق بشرویه گفت: در حال حاضر 11 هزار و 128مشترک برق در این شهرستان وجود دارند که از خدمات این شرکت بهره می برند.
محمد خسروی افزود: در سال 57 ، یک هزار و 900 مشترک برق در این شهرستان وجود داشت و اکنون این میزان افزایش چشمگیری داشته که ناشی از افزایش خدمات برق رسانی بعد از انقلاب اسلامی به سایر مناطق و در بخشهای مختلف است.
وی یادآور شد: در سال 62 اولین روستای بشرویه برقرسانی شد و اکنون 65 روستا در این شهرستان از نعمت برق برخوردارند.
خسروی با اشاره به اینکه خدمات ارائه شده قبل و بعد از انقلاب اسلامی بویژه در دوران دولت فعلی قابل مقایسه با یکدیگر نیست، اظهار داشت: در حال حاضر با بهره برداری از طرح برقرسانی به روستای چاه علی که چندی پیش صورت گرفت، تمامی روستاهای شهرستان بشرویه از نعمت برق برخوردار هستند.
مدیرشرکت برق بشرویه با بیان اینکه اولین حلقه چاه کشاورزی این شهرستان در سال 64 برق رسانی شد، اظهار داشت: در حال حاضر 192 حلقه چاه کشاورزی بشرویه برقدار است.
وی بر لزوم کنترل مصرف برق توسط دستگاه های اجرایی تاکید کرد و یادآور شد: انتظار می رود دستگاه های اجرایی به عنوان یک الگو به صرفه جویی در مصرف انرژی بویژه برق بیش از پیش توجه و دقت کنند.
نظر شما