۹ خرداد ۱۳۹۱، ۱۶:۰۶

فکور:

ظرفیت های اقتصادی در کشور به خوبی مدیریت نمی شوند

ظرفیت های اقتصادی در کشور به خوبی مدیریت نمی شوند

سنندج - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج گفت: علیرغم تمام ظرفیت های اقتصادی که در ایران برای توسعه این بخش وجود دارد ولی متاسفانه از آنها به خوبی استفاده نمی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، شاهین فکور ظهر سه شنبه در دومین همایش ملی راهکارهای توسعه اقتصادی در سنندج افزود: ظرفیت ها و پتانسیل بالایی برای توسعه بخش اقتصادی کشور وجود دارد اما برنامه ریزی و مدیریت خاصی برای تحقق این ظرفیت ها وجود ندارد.

وی اظهار داشت: جنگ امروز در دنیا دیگر جنگ های تسهیلاتی نیست بلکه هر کشوری بتواند در زمینه های اقتصادی رشد کند و تحولی در بازارهای جهانی به وجود آورد می تواند برنده واقعی جنگ بین قدرت های جهان باشد و به همین دلیل باید به این بخش به صورت ویژه توجه کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج به اهمیت حمایت از تولیدات داخلی اشاره کرد و ادامه داد: رشد و ارتقای دانش فنی و دستیابی به علم نوین دنیا می تواند تولید محصولات مختلف را در کشور افزایش دهد و این امر باعث توسعه بخش اقتصادی نیز می شود.

فکور یادآور شد: برای رشد اقتصادی و توسعه اقتصادی یک منطقه افزایش تولیدات بومی و داخلی بسیار ضروری است و تحقق این مهم نیازمند یک مدیریت قوی و جامع در کشور است.

وی در پایان گفت: این همایش با محوریت برنامه ریزی منطقه ای به صورت ملی برگزار می شود و در ادامه همین همایش ها شهریور ماه سال جاری همایش بین المللی انتقادسنجی به میزبانی استان کردستان برگزار می شود.

دومین همایش ملی راهکارهای توسعه اقتصادی با محوریت برنامه ریزی منطقه ای به میزبانی استان کردستان به مدت دو روز با حضور محسن رنانی، سهراب دل انگیزان و بایزید مردوخی از چهره های برجسته کشور در زمینه اقتصاد در دانشگاه آزاد سنندج در حال برگزاری است.

کد خبر 1614999

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha