به گزارش خبرگزاری مهر، عزتالله ضرغامی در همایش امنیت پایدار که به همت دانشگاه امام حسین برگزار شد، افزود: در جوامع مردم نهاد، جایگاه مردم و اهمیت افکار عمو می بسیار برجسته است و هرگاه افکار عمومی توجیه نشود، دشمنان بهتر میتوانند عمل کنند.
وی گفت: در جایی که هدایت افکار عمومی و اقناعسازی انجام شود مشکلی نخواهیم داشت، زیرا مردم صاحب انقلاب و نظام خود هستند.
رئیس سازمان صداوسیما مهمترین عامل در تداوم زندگی اجتماعی را امنیت دانست و گفت: مفاهیم سیاستها، ابزارها و راهکارهای امنیت با گذشته متفاوت شده است و باید در این مفاهیم بازنگری شود.
ضرغامی افزود: نظام جمهوری اسلامی ایران، الهامبخش همه جهان به ویژه کشورهای اسلامی است و باید از امنیت قابل قبولی نیز برخوردار باشد، زیرا امنیت پایدار برای جوامع مردم نهاد یکی از اصول است.
ضرغامی گفت: باید نتیجه برگزاری اینگونه همایشها و گفتگوها حاکم شدن زبان و ادبیات واحدی برای مسئولان و تصمیمگیرندگان و نیز تبیین مسایل برای مردم باشد، زیرا امنیت پایدار در بسیاری از مفاهیم به گفتگوهای متقابل نیاز دارد. رئیس صداوسیما گفت: رسانهها در این حوزه حرفهای بسیاری برای ارائه دارند و میتوانند در برقراری امنیت پایدار در همه زمینه ها نقش مؤثری ایفا کنند.
وی همچنین به برداشتهای مختلف از تعریف مردم اشاره کرد و گفت: مردم توده جامعه هستند و نخبگان عوام را شامل میشود که آینده جامعه برایشان مهم است و به بیگانگان وابسته نیستند.
رئیس رسانه ملی حضور 64درصدی مردم در انتخابات گذشته را یکی از صحنههای حضور مردم و نیز علاقه آنان به نظام جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: گرچه شرکتکنندگان در انتخابات از ظواهر گوناگونی برخوردار بودند، اما همگان دل در گرو نظام و انقلاب داشتند و خط بطلانی بر همه تحلیل های باطل بیگانگان و دشمنان کشیدند و به گفته بزرگان همگی برای رأی دادنشان تحلیل داشتند که یکی از آنه مقابله با دشمن بود.
ضرغامی گفت: صداوسیما در این برهه به تجربه جدیدی دست یافت و آن این بود که اگر دوقطبی مردم و دشمنان را به خوبی طراحی کنیم، میتوانیم نتایج مثبتی بگیریم. وی خطاب به شرکتکنندگان همایش امنیت پایدار گفت: دستاوردهای این گونه همایشها باید در اختیار دستگاههای مختلف قرار گیرد و انتظار داریم صداوسیما را نیز در روند فعالیت هایش کمک کنند و مشاوره دهند.
رئیس رسانه ملی به اهمیت جایگاه قومیتها در ایران به عنوان یکی دیگر از عوامل امنیت پایدار در کشور اشاره کرد و گفت: قومیتها در انسجام و پایداری کشور ظرفیت بسیار بالایی دارند. وی گفت: نگاه به مسئله قومیتها سازنده و منسجم است و باید برای افزایش انسجام جایگاه قومیتها در ایران تلاش کنیم.
نظر شما