مجله مهر: پایگاه های خبری کشور همواره به مسائل جدیدی علاقه نشان می دهند و یا به مسائل روزمره نیز با دیدی متفاوت می نگرند. نگاه اجمالی روزانه به مسائلی که این سایت ها به آنها علاقه نشان می دهند شاید یکی از علایق روزمره وب گردها و رسانه خوان ها باشد.
مجله خبری مهر، قصد دارد با گزینش خبرهای مهم این رسانه ها که در ادامه آنها را می بینید، مخاطبان خود را در هر روز از رویکردهای پایگاه های خبری کشور به صورت کامل آگاه کند.
گزارش رجانیوز از تشکیل کارگروه اقتصادی جبهه پایداری برای بررسی مشکلات شیر
به گزارش رجانیوز، این کارگروه در استان فارس تشکیل شده است.
همچنین در نشست کارگروه یاد شده که جمعی از مسئولان استانی، اساتید دانشگاه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و نمایندگان دامداران، دکتر باقری لنکرانی سخنگوی جبهه پایداری حضور داشتند، حاضران پس از بیان موانع موجود در تولید شیر به بررسی راه کارهای حل آن پرداختند.
کامران باقری لنکرانی، وزیر سابق بهداشت و سخنگوی جبهه پایداری در این جلسه طی سخنانی، شیر را یکی از مهمترین اجزای سلامت ایرانیان دانست و تاکید کرد: باید موضوع شیر با دقت بررسی شود، زیرا لبنیات نقش به سزایی در بهبود غذای خانوارها دارد.
این استاد دانشگاه افزود: بنابر مبانی علم اقتصاد در بحث تولیدات کشاورزی لازم است که یارانه به تولید کننده پرداخت گردد و نه به مصرف کننده.
وی ادامه داد: مقایسه قیمت یک لیتر شیر با یک لیتر نوشابه نشان میدهد که سیاستهای این حوزه نیاز به بازنگری دارد.
لنکرانی با تاکید بر لزوم پیگیری مشکلات توسط همه دستگاهها و افراد مرتبط، گفت:باید یک کانال ارتباطی قوی بین اصناف، صاحبان حرفهها و نمایندگان داشته باشیم.
چه کسی نگران آبروی "ج الف" است؟
الف در یادداشتی با عنوان "چه کسی نگران آبروی "ج الف" است؟" نوشت: این روزها مردمی که با بیم و امید، اخبار مربوط به دادگاههای فساد را دنبال میکنند، دایم با اسامی خلاصه شده روبرو هستند. م ر، الف ر م، خ م الف، ط ر، ک ن د، ا گ، س م م و... به قول ظریفی، رمز گشایی از نام و هویت متهمان این پرونده برای مردم شبیه حل جدول کلمات متقاطع شده است!
قوه قضائیه و دادستانی و قاضی محترم دادگاه اعلام می کنند به حکم شرع و قانون، تا وقتی اتهام متهمان، اثبات نشده و بطور قطعی، محکوم نشدهاند، نباید نامشان در رسانهها اعلام شود.
این حرفی منطقی است و عمق نگاه شرع به موضوع «آبروی افراد» در جامعه اسلامی را می رساند. بالاخره فرزندان و خانواده مفسدان نباید در آتش گناه پدر مفسد خود بسوزند و در کوچه و فامیل و مدرسه آبرویشان برود. پس باید بپذیریم تا وقتی امثال «م - ر» ها در دادگاه محکوم قطعی نشدهاند، نباید نامشان را به عنوان مفسد ببریم.
الف در ادامه می نویسد:
این قبول که دادستانی و قوه قضائیه نگران آبروی متهمان هستند. اما جای این سوال باقی می ماند که چه کسی نگران آبروی جمهوری اسلامی ایران است؟ کاری که امثال سلطان رشوه، لیدر جریان انحرافی و رئیس سابق دیوان محاسبات با آبروی جمهوری اسلامی ایران (ج الف) کردند، چگونه قابل جبران است؟ چه کسی خسارت آنرا می پردازد؟ لطمه ای که این فسادهای بزرگ بر سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی وارد می کند را چه کسی جبران می کند و چگونه قابل جبران است؟
فرانسوی ها پول بیشتری می پردازند تا کالای تولید ملی خودشان را بخرند
"فرانسوی ها برای حمایت از تولید ملی خودشان پول بیشتری هم می پردازند". این جمله ای بود که در لابه لای گزارش سایت مشرق با عنوان "اقتصادهای بزرگ برای حمایت از تولید ملی چکار می کنند؟ " نوشته شده بود.
در این گزارش می خوانیم: مسئله "حمایت از تولید ملی" در کشورهای مختلف دنیا از جایگاه ویژه ای برخوردار است. جایگاه ویژه ای تا آنجا که نخست وزیر مالزی از مردم می خواهد تعصبی برای نخریدن کالاهای کم کیفیت داخلی نداشته باشند و مردم فرانسه نیز با تمایل خود و برای اینکه مسئله اشتغال در کشورشان پایدار بماند اقدام به خرید کالاهای تولید فرانسه حتی با قیمتی گران تر می کنند.
در ادامه گزارش یاد شده همچنین آمده است: بلومبرگ می نویسد: سارکوزی قصد دارد برای مبارزات انتخاباتی خود و در بخش اقتصادی، بر
روی شعار "ساخت فرانسه" تأکید کند. رقیب او، اولاند نیز با شعار "ایجاد شغل در خانه" به صحنه آمده است.
این گزارش می افزاید: بر اساس یک نظرسنجی، 50 درصد از مردم فرانسه حاضرند که برای خرید کالاهای ساخته شده فرانسه، پول بیشتری هم بپردازند.
بلومبرگ در ادامه با انتخابات میان تیتر "همبستگی اقتصادی" می نویسد: نظرسنجی ها همچنین نشان می دهد که مردم فرانسه حاضر هستند برای اینکه کالاهای ساخت کشور خودشان را بخرند، در حدود 5 تا 10 درصد نیز بیشتر پول بپردازند.
بلومبرگ تصریح می کند: این در حالی است که کالاهای تولید شده در فرانسه، بین 15 تا 25 درصد، گران تر از کالاهای مشابه تولید شده در کشوری مثل چین است اما مردم فرانسه می دانند که برای حفظ اشتغال در کشورشان باید از تولیدات داخلی و ملی خود حمایت کنند و مصرف کننده آنها باشند.
جریان انحرافی در پشت پرده عزل رئیس سازمان حج و زیارت
جهان گزارش داد: شاید مهمترین حرکتی که تقابل مستقیم لیالی با لیدر جریان انحرافی را آشکار کرد، برکناری و عزل "ع" از سمت معاونت حج و عمره سازمان بود که این حرکت لیالی با توجه به ارتباط مستقیم آقای "ع" با جریان انحرافی، معنای آشکار و پیام روشنی با خود به همراه داشت.
در ادامه گزارش این سایت آمده است: در واقع لیالی با در دستور کار قرار دادن خطمشیی که از سوی بعثه مقام معظم رهبری در حوزه حج و عتبات ترسیم شده بود، نشان داد که چندان تمایلی به نزدیکی و تن دادن به خواستههای جریان انحرافی در سازمان ندارد و لااقل در طول یک سال گذشته با اصرار معناداری سعی در اعلام علنی این مسئله نیز داشت به گونهای که در بسیاری از دیدارها، برنامههای کاری و نشستهای خبری خود به صراحت خود را "مجری و خادم طرحها و سیاستهای اعلامی از سوی بعثه مقام معظم رهبری" معرفی میکرد.
البته سخنان حجتالاسلام قاضی عسکر؛ نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج در مراسم روز گذشته تودیع لیالی به نوعی مهر تایید بر عملکرد و ادعاهای لیالی در خصوص حرکت در مسیر ترسیمی از سوی بعثه مقام معظم رهبری زد.
دولت قوانین حجاب و عفاف را برای کارمندان خود جدی نگرفته است
سید جلال یحیی زاده عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در گفتگو با شفاف تصریح کرده است: دولت قوانین حجاب و عفاف را برای کارمندان خود جدی نگرفته است.
او می افزاید: بنده معتقدم که اگر دولت مردان در سراسر کشور همانطور که نسبت به رعایت شرایط دقت به خرج می دهند و احتیاط می کنند درزمینه حجاب و عفاف هم درست عمل کنند مشکلی پیش نخواهد آمد و حداقل خانم های کارمند ملزم می شوند در اداره و تشکیلات اداری و پس از آن در سطح جامعه حجاب و عفاف را مراعات کنند.
در ادامه این مصاحبه همچنین به نقل از یحیی زاده می خوانیم: حجاب و عفاف ابتدا نیاز به عزم و اراده ملی دارد و ثانیا نیاز به باور مسئولین نسبت به اهمیت موضوع و مسئولین نیز باید از خود و ادارات خود شروع کنند و پس از آن مردم را نهی از منکر و وادار به معروف کنند. من فکر می کنم اگر این موضوع حل شود و به همین شکل انجام شود بخش عمده موضوع حل شده و به تدریج می توانیم منتظر باشیم که در سطوح مختلف جامعه با چنین هنجار شکنی هایی کمتر مواجه باشیم.
سردار! پول پرسپولیس از «سهمیه» بنزین ملت است؛ ریخت و پاش نکن!
خبرنامه دانشجویان در مطلبی انتقادی نسبت به صحبت های رویانیان با تیتر " سردار! پول پرسپولیس از «سهمیه» بنزین ملت است؛ ریخت و پاش نکن!" نوشت: وقتی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس که اتفاقا خیلی هم با مسائل اقتصادی کشور به خاطر شغل اصلیاش آشنا است رسما میگوید: "به عنوان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس باید ریخت و پاش کنم چون در رقابت با باشگاهها دیگر و فضای ناگواری که دلالها برای باشگاهها بوجود آوردهاند، چارهای ندارم و باید تیم خوبی را ببندم!" چه توقعی از دیگران!
در این گزارش همچنین می خوانیم: بدون شک افزایش یک شبِ درآمد بازیکنان فوتبال حکم کسی است که برای پولی عرق نریخته باشد، و نتیجه این میشود که امروز پس از گذشت نزدیک به یک دهه از حرفه ای شدن، به جای این که شاهد رشد فوتبال کشور باشیم، هر روز باید خبرهایی از نتیجه نگرفتن تیمهای مختلف ملی و باشگاهی بشنویم.
می توان گفت مهم ترین عاملی که موجب این افسارگسیختگی و تزریق هنگفت و بی حساب و کتاب پول به فوتبال بیمار است، عدم تناسب پرداخت ها به بازیکنان و مربیان با توانمندی و کاردانی آنها است.
باهنر حرف خودش را تکذیب کرد
به گزارش صراط، محمدرضا باهنر که با کاندیدا شدن برای عضویت در هیئت رئیسه مجلس نهم، هم اکنون توانسته است در هیئت رئیسه موقت این مجلس قرار گیرد، چند روز قبل از برگزاری دور اول انتخابات مجلس در گفت و گو با خبرگزاری مهر در پاسخ به این سوال که احتمال حضور خود در نایب رئیسی مجلس را چقدر می بینید تاکید کرده بود "بعضی ها من را متهم می کنند به اینکه نمی خواهم فرد اول باشم و بعضی ها هم اعتقاد دارند که من فرد اول هستم؛ ولی این طور نیست. من برای مجلس نهم کاندیدای هیئت رئیسه نمی شوم و الان هم پرداختن به این مطلب زود است و نمایندگان مجلس نهم هیئت رئیسه خود را انتخاب خواهند کرد."
در ادامه گزارش یاد شده آمده است: اکنون در حالی که فقط 3 ماه از آن حرف ها گذشته است وی برای پستی که رسماٌ اعلام کرده بود نامزد آن نمی شود اعلام آمادگی کرده و در آن جایگاه قرار می گیرد.
نظر شما