۹ خرداد ۱۳۹۱، ۱۶:۳۸

عسگری:

فرهنگ کار جایی در بین اقشار مختلف استان ایلام ندارد

فرهنگ کار جایی در بین اقشار مختلف استان ایلام ندارد

ایلام - خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی استانداری ایلام گفت: واقعیت نشان می دهد که در بین اقشار و گروه های سنی مختلف استان، فرهنگ کار جایگاه خود را کسب نکرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون برنامه ریزی استاندار ایلام در نشست شورای فرهنگ عمومی استان ایلام در استانداری ایلام گفت: شناسایی فرصت های فرا روی افراد جویای کار نقش مهمی در اشتغالزایی آنان و رفع معضل بیکاری دارد.

حشمت الله عسگری افزود: در استان ایلام فارغ از مسئله مالی یا سطح تحصیلات، توان بالقوه بالایی در اشتغالزایی وجود دارد اما از دست دادن فرصت های اشتغال و گزینش کردن شغل توسط افراد، بیکاری را به صورت یک معضل در استان با پتانسیل های موجود درآورده است.

وی ادامه داد: ریشه و اساس تولید در کار است و تا فرهنگ و ارزش کار جایگاه خود را در بین جامعه نیابد، نمی توان انتظار بهبود وضعیت تولید داشت.

معاون برنامه ریزی استاندار ایلام اظهار داشت: واقعیت نشان می دهد که در بین اقشار و گروه های سنی مختلف استان، فرهنگ کار جایگاه خود را کسب نکرده است.

عسگری گفت: بنا به نام نویسی افراد جویای کار در سامانه کار جویان، قریب 20 هزار بیکار در استان ایلام وجود دارد این در حالی است که فرصت های اشتغال بیشتر افراد موجود است.

وی افزود: بنابراین اولویت اصلی، پرداختن به نحوه ارتقای فرهنگ کار در گروه های سنی مختلف استان است زیرا با جا انداختن انگیزه درست کار کردن و فرهنگ تلاش در بین مردم و شناسایی فرصت های فراروی افراد می توان در کاهش بیکاری و ایجاد انگیزه در بین جوانان برای اشتغال به رفع معضل بیکاری کمک کرد.

شاخص های سلامت استان نیازمند برنامه ریزی کارشناسی شده است

استاندار ایلام در نشست شورای سلامت استان ایلام در استانداری با محوریت پزشک خانواده گفت: شاخص های حوزه سلامت در استان ایلام برای تحقق هر چه بیشتر در راستای خدمت به مردم به برنامه ریزی های دقیق و زمان بندی شده نیازمند است.

مجتبی اعلایی افزود: برنامه های حوزه ی سلامت و نحوه ی اجرای آن در بسیاری از کشورها موفقیت و دستاوردهای بسیار چشمگیری را نصیب آنان نموده که در کشور ما نیز در دولت های نهم و دهم نیز سلامت جامعه خصوصأ بحث بسیار مهم پزشک خانواده با جدیت خاصی دنبال شده است.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم طرح پزشک خانواده به بهترین نحو ممکن در جامعه اجرایی شود، باید اطلاع رسانی در سطح وسیعی انجام گیرد و با راهکارهای کارشناسی شده بتوان طرح پزشک خانواده را در جامعه در سطح وسیعی اجرا کرد.

اعلایی در ادامه با بیان اینکه مبحث نظام ارجاع یکی از مباحث اصلی و محور حوزه بهداشت و سلامت است،  تصریح کرد: برای اجرایی شدن کامل و موفق نظام ارجاع، لازم است علاوه بر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شرکت های بیمه نیز با پشتوانه مالی و اعتباری خود وارد عمل شوند و نقش اساسی و حیاتی خود را در طرح مذکور ایفا کنند.

مرمت پشت قلعه آبدانان

معاون میراث فرهنگی ایلام از پایان فاز سوم مرمت پشت‌قلعه آبدانان تا اواخر خردادماه 91 خبر داد.

عبدالمالک شنبه‌زاده گفت: خواناسازی فرم قلعه و دیوارچینی باروهای آن فعالیت اصلی برای مرمت این قلعه تاریخی است که 40 درصد از کل قلعه و 80 درصد در این فاز انجام شده است.

وی با اشاره به این که قلعه نامبرده متعلق به دوره ساسانی است، افزود: با ادامه فعالیت‌های قبلی و ایجاد راه دسترسی از دامنه تپه به قلعه، کانال داخلی قلعه برای هدایت آب‌های سطحی به خارج از قلعه در فاز سوم مرمت نیز ساخته می‌شود.

شنبه‌زاده با بیان این که پشت‌قلعه آبدانان در روستایی به همین نام قرار دارد، اظهار داشت: این فاز از مرمت با 200 میلیون ریال از محل اعتبارات استان و نیز 200 میلیون ریال از محل اعتبارات ملی انجام می‌شود.

فنس‌کشی قلعه هزاردر پایان یافت

معاون میراث فرهنگی ایلام از پایان فنس‌کشی قلعه «هزاردر» شهر آبدانان خبر داد.

عبدالمالک شنبه‌زاده گفت: عملیات فنس‌کشی به منظور حفاظت و پیشگیری از تعرض به حریم این قلعه تاریخی از یک ماه پیش آغاز شد و دیروز (6 خردادماه) پایان یافت.

وی تصریح کرد: این عملیات با 200 میلیون ریال از محل اعتبارات ملی انجام گرفت.

شنبه‌زاده یادآور شد: قلعه تاریخی هزاردر واقع در شرق شهرستان آبدانان استان ایلام است که به دوره ساسانی تعلق دارد. نمای اصلی این اثر دارای طاق‌های هلالی‌شکل است و با توجه به ساختار معماری قلعه، به احتمال زیاد پادگان نظامی بوده است.

پلان اصلی بنا مستطیل شکل است و راهروهای طولانی در 4 جهت آن قرار دارد که به ‌وسیله درگاه‌هایی به اتاق‌های داخل مرتبط می‌شوند. همچنین این بنا در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

تشدید نظارت بر بازار و قیمت ها کالاها

فرماندار ایلام گفت: نظارت بر تنظیم قیمت‌ها در بازار ایلام تشدید می‌شود.

ارجمندی در نشست شورای تنظیم بازار استان گفت: دستگاه‌های مرتبط با موضوع باید در این راستا تلاش بیشتری داشته باشند.

وی ادامه داد: نظارت بیشتر دستگاه‌های امر در بازار مصرف ایلام از خواسته‌های به حق مردم و مسئولان ارشد استانی است که باید به آن توجه شود.

این مسئول اضافه کرد: شرایط اقتصادی و اجتماعی شهرستان ایلام نیازمند توجه ویژه مسئولان امر در حوزه کنترل بازار بوده که باید 2 چندان شود.

ارجمندی تصریح کرد: باید فعالیت‌های مشترک بازرسی در این زمینه صورت پذیرد و با اتخاذ سیاست‌ها و برنامه‌هایی برای تنظیم بازار شرایطی فراهم شود تا دسترسی شهروندان به کالاها و خدمات ارزان به آسانی صورت پذیرد.

مواد مخدر مهم ترین برنامه نظام سلطه برای تسلط بر کشورهاست

اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان امروز با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام دیدر کردند.

حجت الاسلام والمسلمین لطفی در این دیدار با بیان اینکه مواد مخدر یکی از مهمترین برنامه های نظام سلطه برای تسلط بر کشورها است گفت: کشور ما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی برای مبارزه با این پدیده شوم شهدای زیادی تقدیم کرده است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام افزود: به منظور پیشگیری از گسترش این پدیده تهیه برنامه های فرهنگی مدون و اطلاع رسانی برای آشنایی خانوادهها و فرهنگ سازی ضروری است.

عباس زاده فرمانده نیروی انتظامی استان و دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در این دیدار با بیان اینکه یازده کمپ رسمی برای نگهداری معتادان در استان فعال است گفت: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان شامل پنج کمیته فرهنگی و پیشگیری، مقابله با عرضه مواد مخدر، حقوقی ، قضایی ، درمان و کمیته توسعه و مشارکت سازمانهای مردم نهاد است.  

تسهیلات صندوق توسعه ملی بهترین فرصت برای سرمایه گذاران است

معاون برنامه ریزی استاندار ایلام  در نشست سرمایه گذاری استان ایلام در استانداری گفت: تسهیلات صندوق توسعه ملی بهترین فرصت برای سرمایه گذاران است.

حشمت الله عسگری افزود: صندوق توسعه ملی بهترین فرصت برای رونق بخش اقتصادی استان است به همین دلیل باید تلاش شود از این امتیاز نهایت استفاده را ببریم.

وی ادامه داد: در قانون برنامه پنجم توسعه بخش عمده ای از منابع دولت به این صندوق واگذار شده و نحوه اعطای تسهیلات از صندوق توسعه ملی برای طرح های عمرانی با توجه به امتیازاتی که برای مناطق کمتر توسعه یافته در نظر گرفته شده، مناسب است.

معاون برنامه ریزی استاندار ایلام اظهار داشت: این صندوق به پروژه هایی در بخش های خدماتی، صنعتی و معدنی، نفت و گاز، مسکن و ساختمان، ارتباطات، خدمات فنی و گردشگری و بهداشت و درمان تسهلات پرداخت می کند. عسگری گفت: برای تسریع در روند اجرای این قبیل طرح ها و توسعه استان استفاده از تسهیلات صندوق توسعه ملی پیش بینی شده است.

وی افزود: از ویژگی های بارز صندوق توسعه ملی این است که 20 درصد آورده از سوی سرمایه گذاران مد نظر است و نرخ بازده متناسب با نرخ سپرده های سرمایه گذاری بانک است.

کد خبر 1615265

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha