۱۳ خرداد ۱۳۹۱، ۱۶:۴۳

به زودی در تبریز

پاکسازی سر در مغازه ها از فرهنگ غربی

پاکسازی سر در مغازه ها از فرهنگ غربی

تبریز - خبرگزاری مهر: رئیس پلیس امنیت عمومی آذربایجان‌ شرقی از اجرای طرح جمع‌آوری و برخورد با تابلوهای مروج فرهنگ غربی در دو مرحله در تبریز خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمود رزم گیر امروز شنبه صبح در گفتگو با خبرنگاران گفت :  در پی افزایش استفاده از اسامی و اصطلاحات غیرمتعارف غربی در تابلو و سردرب مغازه‌ها که با فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی مغایرت داشته و به نوعی باعث ترویج فرهنگ منحط غربی می‌شود، عوامل اداره نظارت بر اماکن عمومی  پلیس امنیت استان آذربایجان شرقی ، در دو مرحله این طرح را اجرا خواهد کرد.

وی افزود:بعد از اینکه مغازه ها و محلات متخلف شناسایی شدند  با انجام طرح کنترلی به مدت یک هفته از 127 فقره از این مغازه‌ها بازدید به عمل آمد که به‌دنبال آن تعداد قابل توجهی از مدیران آنها نسبت به جمع‌آوری تابلو و یا تعویض آن اقدام کرده و تعداد 35 مغازه در خصوص جمع آوری تابلو تعهد داده و تعداد هشت مغازه نیز به‌علت بی‌توجهی به مقررات و ضوابط اماکن عمومی برابر ماده 28 پلمب شد.
 
رزم‌گیردر پایان سخنان خود گفت :در فاز دوم اجرای این طرح  عوامل اداره نظارت بر اماکن عمومی تعداد 97 مغازه دیگر بازدید به‌عمل آورده و تعداد شش مغازه متخلف را پلمپ کردند.
 
کد خبر 1617760

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha