به گزارش خبر نگار مهر، رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثار گران شهرستان بیجار بعد از ظهر شنبه در مراسم معنوی پدران آسمانی ضمن تبریک روز پدر به همه یادگاران شهدا عنوان کرد: امروز در آستانه ولادت امام علی (ع) و الگوی آسمانیان گرد هم آمدیم تا از پدرانی تجلیل کنیم که با عبور از مرزهای دنیا و منیت ها پای به آسمان حقیقت انسانی گذاشتند.
جلال زمانی به حقی که شهدا به گردن ما دارند اشاره کرد و یادآور شد: بزرگترین حقی که شهدا و ایثارگران این کشور بر گردن ما دارند اینکه با شهادت خود حق حیات آرامش بخش، ایمن و کم دغدغه را برای ما ایجاد کردند که نظیر آن را نمی توان در هیچ جا دنیا سراغ گرفت.
وی افزود: شهدا برای ایران اسلامی، برای وطن و برای مردم در جبهه ها حاضر شدند و تا پای جان دفاع کرده اند، شهیدان متعلق به همه اقشار جامعه هستند و همه باید برای زنده نگه داشتن نام و یاد آنها تلاش کنند و برای خانواده ها و فرزندان آنها ارزش قائل شوند به سراغ پدران و مادران پیر شهیدان بروند و با آنها درد و دل کنند و زیاد در زرق و برق دنیوی غرق نشوند.
زمانی با بیان اینکه آنان با مجاهدت سرشار از رشادت و بزرگمردی خود، راه سعادت را در برابر بشر قرار دادند، افزود: امروز میراث عزیزان ما از یک سو فرزندانی پاک و فرهیخته، آرمانی و چشم دوخته به افق های بلند آسمانی و از سوی دیگر فرهنگ انسان ساز انقلاب اسلامی و خط نورانی ولایت و امامت است.
رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثار گران بیجار در پایان یادآور شد: معرفی آثار شهدا، همسران و فرزندان موفق و نخبه شهدا به جامعه از مواردی است که می توان در مراسم دیدار با پدران آسمانی بدان همت داشت و انتظار می رود که در این راستا اقدامات بهتری در شهرستان بیجار اجرایی شود.
نظر شما