حمزه قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: چندی قبل از سوی یک سایت خبری و روزنامه های محلی در این خصوص مطالب غیرکارشناسی و مغرضانه ای نوشته شده صحت ندارد و مدیران پارک هلومسر و میرزاکوچک خان همکاری خوبی در راستای تامین آب شرب و بهداشتی به شبکه بهداشت و درمان شهرستان همکاری دارند.
وی افزود: نمونه های آب موجود در این دو پارک و سایر مکانهای عمومی پر جمعیت در شهرستان به صورت هفتگی آزمایش و پس از اطمینان از سلامت آن اجازه استفاده داده می شود و درغیر این صورت به متولیان این اماکن برای رفع مشکل تذکر داده می شود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان آمل، فعال شدن کمیته جمع آوری و عرضه مواد دخانی از جمله قلیان در سفره خانه های سنتی در شهر و دیگر واحدهای پذیرایی جاده ای در این شهرستان را خواستار شد و اضافه کرد: شبکه بهداشت و درمان فقط یک عضو در این کمیته است و به تنهایی قدرت برخورد با عوامل عرضه از سوی متصدیان را ندارد و باید سایر اعضای این کمیته فعال تر شوند.
قاسمی ادامه داد: متولیانی که در صدور پروانه بهره برداری و فعالیت واحدهای صنفی عرضه قلیان اقدام کیند باید در این خصوص با تعیین شروطی، در این رابطه احساس مسئولیت بیشتری از خود داشته باشند.
وی به آغاز ساخت مرکز بهداشتی و درمانی در روستای درازان از توابع بخش مرکزی آمل اشاره کرد و گفت: حدود سه میلیارد و500 میلیون ریال برای ساخت این مرکز درمانی اختصاص داده شده و مقرر شد تا یک سال آینده تحویل داده شود.
مدیرشبکه بهداشت و درمان آمل، با بیان اینکه امسال شش خانه بهداشت روستایی در این شهرستان که غیرفعال بوده دوباره احیا و فعال خواهد شد، اضافه کرد: هشت خانه بهداشت روستایی جدید پارسال با دو میلیارد و400 میلیون ریال اعتبار در روستاهای آمل ساخته شد.
قاسمی، تعداد خانه های بهداشت روستایی در آمل را حدود 141 باب خانه بهداشتی اعلام کرد و یادآور شد: خوشبختانه این تعداد واحدهای بهداشتی، همه جمعیت روستایی آمل را زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی و اولیه دارد.
شهرستان آمل حدود 400 هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما