به گزارش خبرنگار مهر، رقابت برای طراحی نشان مجموعه فرهنگی باغ کتاب تهران با اعلام فراخوان آن از زمستان سال گذشته آغاز شد.
در آن فراخوان اعلام شده بود، مواردی که در طراحی نشان لازم است در نظر گرفته شوند عبارتند از: 1- امکان استفاده از نشانه در ارتباطات بینالملل وجود داشته باشد 2- نشان مربوطه باید نمایانگر کارکردهای باغ کتاب و ملی بودن این مجموعه باشد و 3- بتوان آن را در اندازههای متفاوت، از بسیار کوچک تا اندازه وسیع، به کار برد.
جایزه طرح منتخب این رقابت هم، لوح افتخار باغ کتاب تهران و 5 میلیون تومان وجه نقد اعلام شده بود. همچنین بر اساس اعلام از طراح نشان منتخب و 5 طرح برگزیده به انتخاب هیئت داوران تقدیر به عمل میآید.
مهلت شرکت در این رقابت به دلیل استقبال گسترده از آن تا 15 فروردین ماه امسال تمدید شد. در پایان این مهلت 1107 طرح ارسالی به داوری گذاشته شد که حدود 38 اثر به مرحله پایانی راه یافتند.
سرانجام هیئت داوران شامل کوروش پارسانژاد، علی وزیریان و ابراهیم حقیقی نظر نهایی خود را در این باره، چنین اعلام کردند: «از میان آثار رسیده به دبیرخانه اثری شایسته انتخاب نهایی تشخیص داده نشد، اما هیئت داوران از میان 1107 اثر رسیده، 3 اثر شهرام دلدار، لیلا نیرومند و حمید وصفی را بدون رتبهبندی شایسته تقدیر دانست».
در همین رابطه علیاکبر اشعری مدیر پروژه باغ کتاب تهران به خبرنگار مهر گفت: مقرر شد کار طراحی نشان باغ کتاب به چند تن از طراحان برجسته کشور که در واقع یک کمیته علمی و تخصصی را تشکیل میدهند، پیشنهاد شود.
وی ابراز امیدواری کرد، نشان باغ کتاب تهران در آینده نزدیک انتخاب و معرفی شود.
فعالیتهای ساختمانی پروژه «باغ کتاب» هماکنون و در فضایی بالغ بر 65 هزار مترمربع در ضلع غربی کتابخانه ملی در حال انجام است. 8000 مترمربع از این فضا به بخش کودک و نوجوان، 16 هزار مترمربع به بخش نمایشگاه و فروشگاه دائمی کتاب، 2000 مترمربع به بخش منابع غیرکتابی، 6000 مترمربع هم به برپایی نمایشگاههای فصلی یا مقطعی کتاب اختصاص یافته است. ساخت یک سالن 600 نفره و 4 سالن 120 تا 150 نفره هم در این پروژه پیش بینی شده است.
نظر شما