به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد حسینی شاهرودی شامگاه جمعه در جریان دیدار با رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اظهار داشت: استان کردستان در حوزه صنایع دستی دارای ظرفیت های بسیار خوبی است که باید این ظرفیت ها احیا و مورد توجه جدی قرار گیرند که آموزش های فنی و حرفه ای می تواند در این بخش موثر باشد.
وی ادامه داد: احیا و توجه به صنایع دستی و بومی در استان کردستان نه تنها باعث حفظ سنت و آئین های این استان می شود بلکه می توان در کنار آن زمینه را برای افزایش تولید، ایجاد فرصت های جدید شغلی و در نهایت افزایش صادرات غیرنفتی در کردستان را فراهم کرد.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: در حال حاضر در استان کردستان صنایع دستی مختلفی توسط مردم تولید می شود که می توان با برگزاری دوره های آموزشی و همچنین ساماندهی آنها زمینه را برای تولید بیشتر در این بخش فراهم کرد چرا که مواد اولیه مورد نیاز این صنایع دستی نیز در خود کردستان تهیه و تولید می شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر این نکته مهم که باید آموزش های فنی و حرفه ای مبتنی بر نیاز بازار تعریف و ارائه شود، یادآور شد: در حال حاضر بخش زیادی از آموزش های ارائه شده در بخش های مختلف به ویژه حوزه فنی و حرفه ای با نیازهای جامعه همخوانی ندارد و این یک آفت جدی برای کشور است.
حجت الاسلام حسینی شاهرودی با اشاره به اینکه اگر آموزش های فنی و حرفه ای متناسب با نیازهای بازار باشد در نتیجه نرخ بیکاری کاهش پیدا می کند، افزود: ارائه آموزش های مورد نیاز بازار از سوی فنی و حرفه ای باعث می شود که افراد دارای آموزش در کوتاهترین زمان ممکن جذب بازار کار شوند.
وی به موضوع مشاغل خانگی در استان کردستان اشاره کرد و اظهار داشت: مشاغل خانگی بهترین ظرفیت در راستای ایجاد اشتغال برای زنان به شمار می رود و می توان در این بخش و تنها با یک برنامه ریزی ساده زمینه را برای حضور هر چه بهتر زنان در عرصه های تولیدی و اشتغال فراهم کرد.
نماینده ولی فقیه در پایان خواستار توجه بیشتر به آموزش های کشاورزی در استان کردستان شد و گفت: کردستان در بخش کشاورزی دارای ظرفیت های ویژه است و به همین دلیل باید بخشی از آموزش های فنی و حرفه ای را به سمت و سوی بخش های کشاورزی در این استان سوق داد.
در این دیدار رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به همراه مدیران فنی و حرفه ای استان کردستان حضور داشتند.
نظر شما