به گزارش خبرگزاری مهر، دادوش هاشمی در نشست و دیدار با سفیران اندونزی، مالزی، تایلند، کاردار سفارت ارمنستان در ایران و دو نماینده از فائو سازمان ملل (سازمان خواروبار کشاورزی سازمان ملل) که عصر جمعه در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، گفت: استان کرمانشاه مرکز غرب کشور است.
وی افزود: کرمانشاه دارای مرز طولانی با کشور عراق است و با توجه به ظرفیت های خاص خود توان ارائه خدمات و امکانات به 8 میلیون نفر از منطقه غرب کشور و 7 میلیون نفر در کشور عراق و در مجموع 15 میلیون نفر را داراست.
وی در این نشست با خوش آمدگویی به مهمانان خارجی استان اظهار داشت: شما در استانی حضور پیداکرده اید که بهترین مردمان صاحب آن هستند و شهرت آنها به مهمان نوازیشان است.
هاشمی با اشاره به آب و هوای متنوع استان و تولید محصولات مختلف کشاورزی و باغی تصریح کرد: استان کرمانشاه استانی است که همه ایران در آن خلاصه شده است و این استان از لحاظ مناظر طبیعی، آثار باستانی و گردشگری، چشمه سارها، تالاب ها و زمین های حاصل خیز و آب فراوان در کشور بی نظیر است.
استاندار کرمانشاه ادامه داد: استان از لحاظ تجارت نیز دارای یک موقعیت برتر است بطوریکه 52 درصد از صادرات کشور به عراق به این استان متعلق است، لذا باید توجه داشت که هر نوع سرمایه گذاری در استان برای صادرات کالا به کشور عراق به لحاظ مسافت کم در حمل و نقل برای تولید کننده و سرمایه گذار بسیار به صرفه و سودآور خواهد بود.
هاشمی وقوع جنگ تحمیلی را یکی از عوامل بازدارنده در توسعه استان برشمرد و با بیان اینکه پس از جنگ تحمیلی به ویژه در دولت های نهم و دهم توجه ویژه ای برای حرکت این استان به سمت توسعه و بالندگی شده است خاطر نشان کرد: هر نوع سرمایه گذاری در استان با مزیت تخفیف مالیاتی و حمایت از سرمایه گذاران همراه خواهد بود و در این راستا نسبت به تأسیس دفتر سرمایه گذاری که تسهیل کننده امر سرمایه گذاری در استان است، اقدام شده و برای سرمایه گذاری در نقطه صفر مرزی نیز دارای برنامه و استراتژی هستیم و الویت های منطقه ویژه اقتصادی در مرز نیز تبیین شده است.
وی با بیان اینکه کرمانشاه از لحاظ صنعت، کشاورزی و خدمات، استان به نام و برجسته ای است، اظهار داشت: کرمانشاه با اکثر استان های بزرگ کشور و همچنین چندین شهر کشورهای همسایه ارتباط هوایی دارد و در این راستا قصد داریم بیش از پیش به شناسایی ظرفیت های بالقوه استان اقدام کنیم.
استاندار کرمانشاه گفت: استان علاوه بر راه های مناسب مواصلاتی در یک سال آینده دارای مسیر ریلی خواهد شد و اجرای خط راه آهن از استان همسایه تا کرمانشاه و همچنین از کرمانشاه تا خسروی نیز در حال انجام است که کرمانشاه از این طریق با کشورهای همسایه ارتباط ریلی پیدا خواهد کرد.
هاشمی با بیان اینکه هر کشور و فردی بخواهد در این استان سرمایه گذاری کند پشیمان نخواهد شد، گفت: ما خواهان گسترش ارتباط کرمانشاه با کشورهای مختلف به خصوص با کشورهایی که سفیران آن در این مراسم حضور دارند، هستیم و در این ارتباط تلاش خواهیم کرد تا هر نوع سرمایه گذاری در استان به نفع طرفین و به شکل برد-برد باشد.
در ادامه این مراسم سفرا و مهمانان حاضر در مراسم به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پیرامون چگونگی سرمایه گذاری و شناسایی پتانسیل های استان در ابعاد مختلف پرداختند.
نظر شما