به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسن صالحی مرام در مراسم تقدیر از پیشکسوتان و هنرمندان صنایع دستی که روز شنبه به مناسبت روز جهانی صنایع دستی در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی در حال برگزاری است، گفت: تقاضا داریم که معاون اول رئیس جمهور در ایجاد بازارچه های صنایع دستی در سراسر کشور به ما کمک کند چرا که ایجاد این بازارچه ها بین مصرف کننده و تولید کننده آشتی برقرار می کند. همچنین شهرک صنایع دستی در تهران در نزدیکی فرودگاه امام (ره) ایجاد شود تا صنایع دستی کشور در دسترس گردشگران خارجی قرار گیرد همچنین زمین نزدیک پرند که قرار بود برای انتقال نمایشگاهها انجام شود اما مدتی متوقف ماند واگذار شود.
وی افزود: ایجاد گالریهای صنایع دستی در خارج از کشور با مصوبه ای مبنی بر واگذاری خانه های فرهنگ خارج از کشور و ساختمانهایی متعلق به دستگاههای دولتی از دیگر درخواستهای معاونت صنایع دستی است.
صالحی مرام بیان کرد: کسانی که در نمایشگاه بین المللی صنایع دستی شرکت کرده اند بهترینهای ایران و جهان هستند آنها افرادی هستند که مهر اصالت سازمان جهانی یونسکو را دریافت کرده و آثارشان جزو بهترین هنرهای دستی ایران است.
وی گفت: از تعدادی از هنرمندانی که سابقه آموزش در استان و شرکت در نمایشگاههای مختلف، خلاقیت و نوآوری در آثار داشته و به رشته های بومی توجه می کردند قدردانی خواهیم کرد. همچنین در این نمایشگاه تابلوی بین الحرمین که کار گروهی از هنرمندان با مسئولیت استاد میبدی است را به عنوان یک اثر فاخر در رشته معرق و منبت روی چوب به نمایش گذاشته ایم.
معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی افزود: واقعیت این است که مزیت نسبی ما صنایع دستی است این صنعت 8 هزار سال از دوره پارینه سنگی قدمت دارد و امانت و یادگار نیاکان ماست.
صالحی مرام گفت: پایداری شغلی در هنرهای سنتی و دستی به طول عمر انسانهاست چرا که فردی را در این نمایشگاه دیدم که 72 سال سابقه تلنگری دارد و این نشان می دهد شغل هنری پایدار است.
نظر شما