به گزارش خبرنگار مهر، روز شنبه 20 خردادماه برنامههای ورکشاپ، همایش علمی، نشستهای تخصصی و سمینارهای جایزه جهانی بیداری با حضور میهمانان خارجی در موزه امام علی(ع) برپا شده تا عصر امروز ادامه دارد.
پکا لوری از فنلاند در بخش جنبی رشته پوستر نمایشگاهی از آثارش را به همراه کارگاه آموزشی داشت. الکساندرا فالدین و اسوتلانا فالدین به همراه اعضای استودیو فالین از کشور روسیه نیز در رشته پوستر کارگاه آموزشید داشتند. در رشته کاریکاتور هیکابی دمیرچی از ترکیه نمایش آثار دارد که این هنرمند نیز کارگاهی عملی برگزار میکند و ماریا دوسوکرو رودریگز از برزیل هم در رشته کاریکاتور به ارائه سخنرانی و میزگرد خواهد پرداخت.
هیئت انتخاب آثار و داوران در رشته پوستر این جایزه جهانی، متشکل از ابراهیم حقیقی، مصطفی اسداللهی و مصطفی گودرزی از ایران و یوجی ساتو از ژاپن و الکساندر فالدین از روسیه هستند، در رشته عکس سیدعباس میرهاشمی،فرزاد هاشمی و ابراهیم حاتمی کیا به همراه میشل ستبون از فرانسه و شهیدالعالم از بنگلادش کار داوری آثار این بخش را بر عهده دارند و در رشته کاریکاتور نیز کامبیز درمبخش، بهرام عظیمی،مسعود ضیایی زردخشویی از ایران به همراه مارسیو لیته از برزیل و جیوکس از ایتالیا آثار این بخش را داوری میکنند.
مراسم اختتامیه نخستین جایزه جهانی بیداری و اهدای جوایز به برگزیدگان روز 22 خردادماه در موزه هنرهای معاصر تهران با حضور مهمانان داخلی و خارجی برگزار خواهد شد.
جایزه جهانی بیداری در 3 رشته پوستر، عکس و کاریکاتور با شعار "بیداری، حقیقت دنیای امروز، نویدبخش فردای نیک" از سوی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شده است.
جوایز در هر رشته شامل جایزه بزرگ و 5 اثر برگزیده است که جایزه بزرگ شامل تندیس زرین، لوح افتخار و مبلغ 10 هزار یورو است و به پنج اثر برگزیده درهر رشته نیز لوح تقدیر به همراه 2500 یورو اهدا می شود.
نظر شما