به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین برزگر عصر شنبه در شورای اداری آمل اظهار داشت: هم اکنون 32 پروژه آب روستایی شامل 11مجتمع و 21 تک پروژه در روستاهای آمل در حال اجرا بوده که پیش بینی می شود تا پایان امسال بخش زیادی از این طرح ها بهره برداری شود.
وی همچنین به اجرای 289 طرح آبرسانی روستایی در استان اشاره کرد و ادامه داد: این طرح ها شامل 125 مجتمع های آب رسانی و 164 طرح تک روستایی است که با بهره برداری از طرح ها حدود 895 روستا با 500 هزار نفر جمعیت از آب آشامیدنی بهداشتی بهره مند خواهند شد.
مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی مازندران با بیان اینکه از مجموع حدود 15هزار کیلومتر شبکه آبرسانی روستایی استان، بیش از پنج هزار کیلومتر آن فرسوده است و نیاز به بازسازی و اصلاح دارد گفت: بر اساس ارزیابی سال 88 برای بازسازی و اصلاح شبکه های فرسوده آبرسانی روستایی در مازندران به 180 میلیارد تومان اعتبار نیاز بوده و این در حالی است که تخصیص های سالانه اعتبارات تکافوی این نیاز را نمی کند.
برزگر با بیان اینکه دو هزار و 400 روستا دارای جمعیت بیش از 20 خانوار مازندارن از مجموع بیش از سه هزار و100 روستای استان زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب روستایی هستند افزود: بقیه روستاها به صورت هیئت امنایی اداره می شوند اما با توجه به مشکلات موجود در کیفیت و سلامت آب شرب روستاهای خودگردان و مستقل از آنها خواسته شده تا زیر پوشش شرکت آبفار استان درآیند تا بتوان خدمات مطلوبتری به آنها ارائه داد.
وی یادآورشد: مقرر شد حدود 25روستای بخش دابودشت آمل که در انتهای خط توزیع آب شهرهای گروه الف شامل شهر های فریدونکنار و بابلسر واقع شده، به مسافت هشت کیلومتر خط توزیع آب جداگانه ایجاد شود تا مشکلات کم آبی ساکنان این روستاها برطرف شود.
نظر شما