۲۲ خرداد ۱۳۹۱، ۱۱:۰۹

"یک زندگی" روایتگر چهره ای متفاوت از ایرانی است

"یک زندگی" روایتگر چهره ای متفاوت از ایرانی است

سازنده مجموعه مستند "یک زندگی" گفت: به طور کلی این مجموعه به تصویر کشیدن زندگی یک ایرانی در گوشه‌ای از این آب و خاک است.

جواد ظهیری، سازنده فیلم مستند "یک زندگی" در این باره به خبرنگار مهر گفت: فیلم مستند "یک زندگی" مجموعه 26 قسمتی است. در هر قسمت از این مجموعه که اکنون در حال ساخت است به یک نمونه متفاوت و مشخصی از یک زندگی ایرانی پرداخته ایم به طوری که موضوع و داستان هر قسمت با بقیه قسمت‌ها متفاوت است.

وی در این باره افزود: مثلاً یک قسمت شرح حال یک خانم در شمال کشور را روایت می‌کند که رستورانی را باز کرده و زندگی خوبی را برای خود و خانواده اش فراهم کرده است. به طور کلی این مجموعه به تصویر کشیدن زندگی یک ایرانی در گوشه‌ای از این آب و خاک است.
 
ظهیری با تاکید بر اینکه آثار با کیفیت مخاطب خود را هم خواهد داشت گفت: اگر مستند خوب ساخته شود باعث جذب مخاطب می شود. در این مجموعه واقعیت‌های زندگی را نشان می‌دهیم، از طریق نشان دادن این واقعیت‌ها می‌خواهیم یکی از رسالت‌های تلویزیون به عنوان رسانه ارتباطی که وظیفه اش مراقبت از زندگی انسان و محیط اطرافش است را به تصویر بکشیم.
 
وی درباره هدف از ساخت مجوعه مستند یک زندگی گفت: با ساخت این مستند نشان می‌دهیم که هر کسی می تواند با امید به آینده امنیت خاطر و داشتن یک زندگی خیلی کوچک یا بزرگ احساس خوشبختی کند یا نه.
 
این مستند ساز با تاکید بر اینکه مستندسازی برایمان مزیت فرهنگی دارد اظهار داشت: در حال حاضر از خروجی کلی کار رضایت ندارم، چرا که هنوز امکانات خاصی فراهم نشده است. مستندسازی هم به پول و هم زمان کافی نیاز دارد. به هر حال مستند سازی در کشورمان مطابق آنچه که داریم و می توانیم مستندسازی کنیم جای کار دارد. مستند سازی مزیت فرهنگی برای ما دارد.
 
وی در این باره تاکید کرد: خرده فرهنگ ها و اقلیم های متفاوت و دنیای بسیار بزرگی برای مستندسازی وجود دارد باید از این ظرفیت ها استفاده کنیم و در معرض تماشای مردم قرار دهیم.
 
ظهیری با تاکید بر اینکه نشان دادن نقاط بالقوه فرهنگی جامعه جزو رسالت تبلیغاتی رسانه به شمار می رود اظهار داشت: مستند پاسخی است به سوالات کلی ما به توانایی های بالقوه در زندگی مان، داشته ها و تنوع فرهنگی کشورمان. با مستند جهان بینی مان  نسبت به فرهنگ و زندگی ایرانی تغییر می کند. این نقطه قوتی است برای نسل ما و نسل های آینده که به وسیله آن امکانات و  ظرفیت ها کشف می شود و در معرض تماشای دیگران گذاشته می شود. این بخشی از رسالت تبلیغاتی است.
 
وی درباره جایگاه مستند در سایر کشورها گفت: برخی از کشورهای غربی که هدفشان سرگرم کردن مردم است و تمایلی برای افزایش آگاهی مخاطبان از واقعیات ندارند، ممکن است شبکه مستند جایگاهی نداشته باشد؛ اما در بسیاری از کشورها که نگاهشان به مستند متفاوت است شبکه های مستندشان جزو بهترین شبکه هاست.
 
ظهیری در ادامه افزود: از مستند سازی گسترش چشم و گوش مخاطب است. هر کس نمی تواند به هرجایی برود و اطلاعات به دست آورد اما با مستند می توان این اطلاعات را به دست آورد.
کد خبر 1623393

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha