به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضافراست طلب در دیدار با مدیرکل بازرسی استان قزوین اظهار داشت: اجرای طرح های روان درمانی ودرمان سوء مصرف مواد مخدر در زندان های استان، باهدف اصلاح رفتار زندانیان و تغییر روش های زندگی آنها کاهش قابل توجه تکرار جرم را به همراه داشته است.
وی بیان کرد: مطالعات میدانی در زندان ها نشان می دهد برنامه های روان درمانی بویژه روان درمانی توحیدی ضمن توانمند سازی زندانیان، انگیزه بازگشت مجدد آنها را به زندان تغییر داده است.
این مسؤل تصریح کرد: آمار بازگشت مجدد سایر زندانیان نیز تقلیل یافته که امیدواریم با گسترش طرحهای یاد شده شاهد کاهش عود مجدد همه زندانیان به زندان باشیم.
مدیرکل زندان های قزوین یادآورشد: اقامت کوتاه مدت تعداد قابل توجهی از زندانیان، بسیاری از طرح های اصلاحی و تربیتی را تحت تاثیر قرار داده است.
فراست طلب گفت: ترویج مسائل قرآنی و مذهبی، برنامه های آموزشی، اشتغال و حرفه آموزی، برنامه های فرهنگی، هنری و ورزشی، درکنار فعالیت های روان درمانی، باجدیت در زندان های استان درحال اجراست.
در ادامه محمد حسین یزدان پناه مدیرکل بازرسی استان اظهارداشت: خوشبختانه تمامی پست های کارشناسی در زندان های استان مرتبط با تحصیلات عالی دانشگاهی است و افراد در جایگاه های تخصصی خود مشغول به خدمت هستند.
وی درخصوص ضرورت اجرای برنامه های درمان کننده تأکید کرد: وقتی جرمی شکل می گیرد، تنها مسؤلیت اصلاح و بازپروری مجرم برعهده زندان نخواهد بود بلکه عوامل زیادی در ارتکاب آن دخیل هستند که برای جلوگیری از آن باید با آسیب شناسی به درستی عمل کرد.
مدیرکل بازرسی استان افزود: همه نهادهای متولی باید نسبت به عوامل وقوع جرم حساسیت داشته و برای پیشگیری از اشاعه و کاهش تکرار آن، تلاش کنند.
یزدان پناه گفت: زندانبانی در نظام جمهوری اسلامی کاری سخت و دشوار است و باید در راستای اعتلای اهداف مقدس نظام، تمام سعی و تلاش خود را بکار گرفت تا به نتایج خوبی رسید.
بازرس کل استان ابراز امیدواری کرد با توکل به خدا و پشتکار و تدبر در مدیریت زندان ها، مجرمان و خطاکاران دیگر به چنین محیط هایی بازنگردند.
قزوین- خبرگزاری مهر: مدیرکل زندان های قزوین گفت: آمار تکرار جرم و بازگشت مجدد زندانیانی که در طرح های روان درمانی و ترک اعتیاد شرکت داشته اند به کمتر از سه درصد کاهش یافت.
کد خبر 1624010
نظر شما