علی باقرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: براساس گزارش مرکز آمار ایران در سال 1385، در فاصله سنی 10 تا 49 سال بیش از چهار میلیون و بالای 6 سال 9 میلیون و 800 هزار بیسواد در کشور وجود داشت، این درحالی است که مرکز آمار ایران هنوز آمار سرشماری نفوس و مسکن را در سال 1390 به ما اعلام نکرده است.
وی افزود: قطعاً با توجه به تلاشهای صورت گرفته در سال های اخیر این آمار کاهش یافته اما همچنان منتظر اعلام آمار سال 1390 هستیم تا بتوان به صورت متمرکز کار ساماندهی بیسوادان را در کشور انجام داد.
باقرزاده تصریح کرد: همچنین هماهنگیهایی با مرکز آمار انجام شده تا ضمن ارائه آمار بیسوادی، مشخصات افراد نیز به ما اعلام شود تا بتوان در مدت چهار سال باقی مانده هر چه سریعتر نسبت به شناسایی و سوادآموزی آنها اقدام کرد.
معاون وزیر آموزش و پرورش کشور با بیان اینکه برای ریشه کنی بیسوادی در کشور تمام مولفه های لازم را به کار خواهیم گرفت، توضیح داد:هم اکنون ساعات آموزش را برای سوادآموزی به 400 ساعت رسانده ایم و در محتوای کتاب ها نیز انجام تغییرات اعمال شده است. البته اکنون ما ظرفیت های قانونی لازم را برای تغییر ساختار سازمان نهضت سوادآموزی و تعامل با دستگاهها در اختیار داریم.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی از تعامل این سازمان با بخش غیردولتی خبر داد و گفت: درصدد هستیم که ابزار سوادآموزی را از آموزشیاران فراتر برده و با کمک سازمانهای مردم نهاد اقدام به شناسایی افراد بیسواد کنیم.
380 هزار تومان هزینه باسواد شدن هر فرد بیسواد
وی ادامه داد: سازمان نهضت سوادآموزی برای سوادآموزی افراد هزینه ای را متقبل خواهد شد تا با کمک نهادهای غیردولتی اقدام به شناسایی، جذب و آموزش افراد کنیم. اکنون سرانه هزینه کرد برای هر فرد بیسواد در کشور 380 هزار تومان پیش بینی شده است که ما آمادگی پرداخت این مبلغ را داریم.
اجرای نظام 3-3-6 در نهضت سوادآموزی مورد هدف آموزش وپرورش نیست
باقرزاده درباره تاثیر اجرایی کردن نظام 3-3-6 برای آموزش افراد بیسواد در نهضت سوادآموزی گفت: اجرای نظام 3-3-6 به منظور طولانی شدن تربیت کودکان در پایه ابتدایی است تا دیگر نیازی به انجام اقدامات جبرانی در سالهای آینده نباشد.
به گفته وی، نهضت سوادآموزی، نظام آموزشی برای بزرگسالان است و اجرای نظام 3-3-6 در کلاسهای سوادآموزی مورد هدف آموزش و پرورش نیست.
نظر شما