۱۴ اسفند ۱۳۸۳، ۱۳:۳۷

بهروز غريب پور:قدرت هاي بزرگ حتي براي تبليغ سلاحهاي اتمي از شيوه هاي هنري استفاده مي كنند

برگزاري جشنواره فرهنگ و صنعت منجر به برنامه ريزي و هماهنگي بين دو قشر هنرمند و صنعتگر مي شود.

بهروزغريب پور، نويسنده و كارگردان، درحاشيه نخستين دوره جشنواره فرهنگ و صنعت، با اعلام اين مطلب گفت: در صورتي كه رويكرد چنين جشنواره اي تامل بين هنرمندان و صنعتكاران باشد، قطعا برگزاري آن در برقراري ارتباط بين اين دو قشر موثر خواهد بود.

وي افزود: در ساير كشورهاي جهان بيش از 80 تا 90 سال است كه به شكل خودآگاه بين هنرمندان و صنعتگران رابطه موثر و متقابل وجود دارد و صاحبان شاغل صنعتي به اين امر به خوبي اشراف دارند كه مي توانند با كمك هنرمندان توليدات خود را هنرمندان عرضه كنند در ايران نيز اگر به پيشينه صنعتگران نگاه كنيم، مي بينيم كه آنان چگونه خودشان را هنرمند مي دانستند.

غريب پور اضافه كرد: آنچه كه داراي اهميت است، اين است كه يك كالا مي تواند تبديل به يك اثر هنري شود و اين كار با شناخت يك هنرمند از آن محصول، قدرت خلاقه او و.. امكان پذير است. فراموش نكنيم كه در دنياي امروز حتي سلاحهاي اتمي و مرگ آور نيز به شكل هنرمندانه عرضه مي شود و قدرتهاي بزرگ براي تبليغ آنان از شيوه هاي هنري استفاده مي كنند. براي معرفي يك كالاي صنعتي راههايي چون برگزاري نمايشگاه، كنفرانس و سمينارهاي مختلف، ساخت فيلم هاي مستند و ... موثر است. اما اگر اين كار با برنامه ريزي انجام گيرد مسلما نتايج بهتري در پي خواهد داشت.

 

کد خبر 162520

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha