۲۴ خرداد ۱۳۹۱، ۱۴:۱۹

صادق زاده:

رها کردن امر به معروف و نهی از منکر از علل افزایش ناهنجاری است

رها کردن امر به معروف و نهی از منکر از علل افزایش ناهنجاری است

معاون ستاد امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به اینکه قرآن بر اهمیت امر به معروف و نهی از منکر تأکید دارد گفت: یکی از علل افزایش ناهنجاری‌ها در کشور رها کردن امر به معروف و نهی از منکر است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام صادق زاده معاون ستاد امر به معروف و نهی از منکر در نخستین نشست فصلی کانون مداحان و شعرای آیینی که روز چهارشنبه 24 خرداد 91 در سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به جایگاه امام حسین(ع) در تفکر شیعه تصریح کرد: خداوند به امام حسین(ع) چند چیز داد که به هیچ پیامبری حتی پیامبراسلام(ص) عطا نفرمود.

و ی افزود: در کتاب "کامل الزیارات" از ابن قونوی که از کتب معتبر شیعه است حدیثی از امام موسی کاظم(ع) بیان شده که ایشان می‌فرماید "از خاک قبور ما تبرک نجویید الا تربت جدم حسین". در واقع همه خاک‌های عالم حرام است الا تربت امام حسین(ع).
 
معاون ستاد امر به معروف و نهی از منکر در ادامه یاد آور شد: نکته مهمتر این است که چرا اباعبدالحسین(ع) جان خود و عزیزانش را و نیز اسارت خاندانش را تقدیم کرد. امام حسین(ع) در 6 جا می‌فرماید که برای امر به معروف و نهی از منکر قیام کردم که از مشهورترین سخنان ایشان در این زمینه همان وصیت نامه حضرت به محمد بن حنفیه است.
 
وی تصریح کرد: با وجود جایگاه رفیع امام حسین(ع) در اندیشه شیعه، باید بگوییم که هدف امام حسین(ع) برتر از خود ایشان است. باید اشعاری که در راستای تبیین هدف امام حسین(ع) است سروده شده و از آنها بهره برداری شود تا جامعه به سمت هدف ابا عبدالله پیش برود.
 
صادق زاده با قرائت آیاتی از قرآن بر اهمیت امر به معروف و نهی از منکر افزود: یکی از علل افزایش ناهنجاری‌ها در کشور ما رها کردن امر به معروف و نهی از منکر است.
 
وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر سه مرحله قلبی، لسانی و یدی دارد گفت: برخورد فیزیکی کار ما نیست بلکه کار قوه قضائیه و ضابطین آن است. کار مداحان و همه مسلمانان انزجار قلبی و تذکر لسانی است که تذکر لسانی 30 کد دارد که تنها رعایت همه این کدها موفقیت‌آمیز خواهد بود.
 
وی عدم آگاهی نسبت به شیوه‌های تذکر را علت ناموفق بودن تذکر لسانی دانست و گفت: شیوه‌های تذکر 30 کد دارد که مهمترین آن محبت است.
 
صادق زاده در پایان با اشاره به داستان چگونگی آموزش وضو توسط حسنین به پیرمرد عرب تاکید کرد: ‌حسنین با کار خود عاشق درست می‌کردند اما ما متاسفانه دعوا درست می‌کنیم.
 
مهدی مبینی پور مسئول اداره هیئات مذهبی و کانون‌های فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه‌های کشور نیز در این نشست با ارایه گزارش‌هایی از برنامه‌های این مجموعه گفت: 510 هیات مذهبی در دانشگاه‌ها مشغولند که اگر برای هر هیات یک مداح لازم باشد در واقع 510 مداح دانشجو در دانشگاه‌های کشور فعال هستند.
 
وی بعد آموزشی را قویتر از دیگر ابعاد خواند و با تأکید بر ضرورت ارتباط مداحان دانشجو در استان‌ها با کانون مداحان استان‌ها تصریح کرد: تلاش داریم دانشجویانی که مداحی می کنند پس از فارغ‌التحصیلی مداح باقی بمانند که این مساله بر عهده کانون مداحان کشور است.
کد خبر 1625978

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha