عیسی یزدانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بیشترین انشعابات آب روستایی واگذار شده در دو ماهه سالجاری در روستاهای شهرستان سوادکوه با 699 انشعاب و کمترین آن در روستاهای نکاء با 42 انشعاب بوده است.
وی افزود: در دو ماهه امسال در بازدید از انشعابات آب روستاهای مازندران بیش از هزار کنتور خراب تعویض شد.
یزدانی با اشاره به استقبال مردم به پرداخت غیر حضوری قبوض آب روستایی گفت: تا پایان سال گذشته حدود 23 درصد از مشترکین، قبوض آب روستایی خود را به صورت غیر حضوری پرداخت کرده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 50 درصد افزایش داشته است.
وی افزود:بر اساس آمار در دو ماهه امسال 28 درصد از مشترکین قبوض خود را غیر حضوری پرداخت کردند که رشد 21 درصدی نسبت به سال 90 را نشان می دهد.
مدیر امور مشترکین شرکت آب و فاضلاب روستایی مازندران، پرداخت غیر حضوری قبوض آب را موجب سهولت درانجام امور، کاهش حجم ترافیک شهری و صرفه جویی در وقت و زمان بیان کرد و گفت: پرداخت الکترونیکی قبوض از سوی مشترکین آب روستایی طی سال های اخیر رشد چشمگیری داشته است.
یزدانی، مشترکین روستایی شهرستانهای بابلسر، قائم شهر و بابل را در زمینه پرداخت الکترونیکی قبوض آب بها در استان پیشتاز خواند.
وی از مردم خواست به منظور استمرار و تداوم در کمیت و کیفیت خدمات آبرسانی نسبت به پرداخت به موقع قبوض همکاری و مشارکت نمایند و با توجه به حجم گسترده امورات بانکی و به منظور جلوگیری از اتلاف وقت و انرژی و ترافیک، قبوض خود را با سهولت به صورت غیر حضوری پرداخت کنند.
یزدانی با اشاره به فرا رسیدن فصل گرما و کاهش محسوس دبی آب چاهها و چشمه ها از مشترکین خواست در مصرف آب شرب صرفه جویی کنند.
نظر شما