پیام‌نما

بَشِّرْ عِبَادِ الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولَٰئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُولَئِكَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَاب * * * به بندگانم مژده ده آنان که سخن را می‌شنوند و از بهترینش پیروی می‌کنند، اینانند کسانی که خدا هدایتشان کرده و اینان همان خردمندانند. * * * بر ايشان بشارت بده اى رسول / كه لطف من افتد بر ايشان قبول

۲۵ خرداد ۱۳۹۱، ۹:۵۸

جهانبخشی در گفتگو با مهر:

شهرداری رسالت تامین رفاه شهروندان را به خوبی اجرا کند

شهرداری رسالت تامین رفاه شهروندان را به خوبی اجرا کند

قدس - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان قدس از مدیریت شهری خواست تا رسالت تامین رفاه شهروندان را به خوبی اجرا کند تا زمینه های رضایت مردم فراهم شود.

علی جهانبخشی در گفتگو با خبرنگار مهر بر ساماندهی امور شهری از سوی شهرداری و شورای اسلامی شهر تاکید کرد و اظهار داشت: در این زمینه منافع عمومی مردم و تامین رفاه آنها باید اولویت مسئولان باشد.

وی افزود: در این زمینه خبرنگاران و رسانه ها نیز می توانند با شناسایی مشکلات شهروندان در محلات مختلف و انعکاس به مسئولان، ما را در ارائه هرچه بهتر خدمات یاری دهند.

این مسئول با اشاره به چالشهای پیشروی این شهرستان عنوان کرد: باید تمامی مسئولان و مدیران چالشهای شهرستان را شناسایی کنند و در حوزه خود اقدامات لازم را برای نیل به اهداف انجام دهند.

جهانبخشی با اشاره به اینکه نباید حق مردم در هیچ بخشی ضایع شود، ادامه داد: در واقع هم اکنون در برخی از محلات شهرستان قدس، مردم به صورت اسف باری زندگی و با مشکلات دست و پنجه نرم می کنند که این به هیچ وجه قابل قبول نیست.

فرماندار شهرستان قدس یادآور شد: به تبع افزایش مشکلات، نا امنی نیز در شهرستان به وجود می آید که شاید در برخی موارد قابل جبران نباشد.


 

کد خبر 1626429

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha