پیام‌نما

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا * * * ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. * * * دارد متاع عفت از چارسو خریدار / بازار خودفروشی این چارسو ندارد

۲۵ خرداد ۱۳۹۱، ۱۳:۴۰

عطایی عنوان کرد:

صادرات هر محصول نیازمند تدوین استراتژی و برنامه معین است/ لزوم توسعه صنایع جانبی کشاورزی

صادرات هر محصول نیازمند تدوین استراتژی و برنامه معین است/ لزوم توسعه صنایع جانبی کشاورزی

رشت - خبرگزاری مهر: یک تحلیل گر مسائل اقتصادی گفت: برای صادرات هر محصول باید استراتژی و برنامه معینی تدوین شود و سازمانهای دولتی خود را با آن هماهنگ سازند.

 محمد عطایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: به جهت صدور محصولات خاص، مقررات باید ثابت و روشن بوده و از تغییرات مداوم آنها پرهیز شود چرا که تغییرات نامنظم در امر صادرات زیانهای هنگفت و غیرقابل جبرانی را به وجود می آورد.

 این تحلیل گر اقتصادی همچنین با اشاره به اینکه توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی از روشهای مهم جلوگیری ضایعات تولیدات کشاورزی است، گفت: ارتقای کیفیت بسته بندی و همچنین بازاریابی مناسب در این عرصه بسیار مهم است.

وی افزود: صنایع تبدیلی درایجاد ارزش افزوده، ایجاد اشتغال، درآمدهای ارزی، استفاده بیشتر از محصولات کشاورزی و غیر موثر است.

عطایی در ادامه به افزایش سهم صادرات محصولات کشاورزی در بازارهای جهانی اشاره کرد و برضرورت بکار گیری فنآوری مدرن و به روزسازی صنایع بسته بندی تاکید کرد.

وی اظهارداشت: صنعت بسته بندی نقش کلیدی و مهم برای نفوذ بیشتر دربازارهای جهانی و کسب قسمت بیشتری از ارزش افزوده حاصل از صدور این محصولات را دارد.

این تحلیل گر مسائل اقتصادی گفت: صنایع تبدیلی برای فعالیت مداوم نیاز مستمری به مواد اولیه و محصولات تولیدی کشاورزی دارند.

وی افزود: به دلیل شرایط خاص حاکم بر تولید محصولات کشاورزی ممکن است در یک سال مازاد عرضه و در سال بعد کمبود آن جهت رفع نیاز صنایع به وجود آید.

عطایی پیشنهاد کرد: از طریق به کارگیری سیاستهای قیمتهای تضمینی و بیمه محصولات کشاورزی در کشاورزان اطمینان خاطر برای تولید محصول در حد نیاز صنایع به وجود آید.

وی یادآورشد: با هدف ایجاد اطمینان خاطر و امنیت در صادرات ضروری است صنعت بیمه پا به پای وضعیت روز صادرات حرکت کند.

کد خبر 1626691

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha