محمد عطایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: به جهت صدور محصولات خاص، مقررات باید ثابت و روشن بوده و از تغییرات مداوم آنها پرهیز شود چرا که تغییرات نامنظم در امر صادرات زیانهای هنگفت و غیرقابل جبرانی را به وجود می آورد.
این تحلیل گر اقتصادی همچنین با اشاره به اینکه توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی از روشهای مهم جلوگیری ضایعات تولیدات کشاورزی است، گفت: ارتقای کیفیت بسته بندی و همچنین بازاریابی مناسب در این عرصه بسیار مهم است.
وی افزود: صنایع تبدیلی درایجاد ارزش افزوده، ایجاد اشتغال، درآمدهای ارزی، استفاده بیشتر از محصولات کشاورزی و غیر موثر است.
عطایی در ادامه به افزایش سهم صادرات محصولات کشاورزی در بازارهای جهانی اشاره کرد و برضرورت بکار گیری فنآوری مدرن و به روزسازی صنایع بسته بندی تاکید کرد.
وی اظهارداشت: صنعت بسته بندی نقش کلیدی و مهم برای نفوذ بیشتر دربازارهای جهانی و کسب قسمت بیشتری از ارزش افزوده حاصل از صدور این محصولات را دارد.
این تحلیل گر مسائل اقتصادی گفت: صنایع تبدیلی برای فعالیت مداوم نیاز مستمری به مواد اولیه و محصولات تولیدی کشاورزی دارند.
وی افزود: به دلیل شرایط خاص حاکم بر تولید محصولات کشاورزی ممکن است در یک سال مازاد عرضه و در سال بعد کمبود آن جهت رفع نیاز صنایع به وجود آید.
عطایی پیشنهاد کرد: از طریق به کارگیری سیاستهای قیمتهای تضمینی و بیمه محصولات کشاورزی در کشاورزان اطمینان خاطر برای تولید محصول در حد نیاز صنایع به وجود آید.
وی یادآورشد: با هدف ایجاد اطمینان خاطر و امنیت در صادرات ضروری است صنعت بیمه پا به پای وضعیت روز صادرات حرکت کند.
نظر شما