به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس حفاظت محیط زیست فردوس اظهارداشت: زاغ بور ایرانی تنها گونه آندمیک پرنده ایران در حیات وحش فردوس زیست می کند.
مهدی کیوانی بیان داشت: شهرستان فردوس دارای پناهگاه حیات وحش رباط شور و منطقه حفاظت شده مظفری است که در آن گونه های مختلف جانوری زیست می کنند.
وی اضافه کرد: زاغ بور ایرانی تنها گونه آندمیک پرنده ایران بوده که این پرنده نادر در پناهگاه های حیات وحش منطقه مظفری و رباط شور شهرستان فردوس زیست می کند.
کیوانی ادامه داد: زاغ بور ایرانی پرنده ای مختص به کشور ایران بوده و در هیچ کشور دیگری یافت نمی شود.
وی وسعت پناهگاه حیات وحش رباط شور را 63 هزار و 972 هکتار دانست و تصریح کرد: کل و بز، آهو و گربه شنی از گونه های شاخص و هوبره، کبک، تیهو و عقاب مارخور از پرندگان این منطقه به شمار می روند.
کیوانی یادآور شد: وجود کاروانسرای رباط شور و ریگ رباط در پناهگاه حیات وحش، این منطقه را از نظر توریستی و اکوتوریستی دارای جاذبه های فوق العاده ای کرده است.
رئیس حفاظت محیط زیست فردوس احداث آبشخور، مرمت چشمه های کوه، ساخت آب انبار و آبشخور و توزیع علوفه به سبب خشکسالی را از جمله اقدامات انجام شده در پناهگاه حیات وحش رباط شور برشمرد.
96 میلیون ریال تخلف صنفی در نهبندان کشف شد
فرماندار نهبندان از کشف 35 تخلف صنفی به ارزش 96 میلیون و 814 هزار تومان در نهبندان خبر داد.
حسین شرافتی راد افزود: از ابتدای سال جاری تا کنون شش هزار و 574 واحد صنفی در نهبندان بازرسی شدند.
وی بر لزوم نظارت بر بازار تاکید کرد و اظهار داشت: ایجاد شیوه های تشویقی در راستای حضور مردم در تنظیم بازار بسیار مهم و اساسی است.
شرافتی راد با بیان اینکه عدم مدیریت در هدفمند کردن یارانه ها آسیب پذیر است، افزود: برای موفقیت در طرح هدفمندی یارانه ها، مدیریت در هدفمندی ضرورت دارد.
وی بر شناسایی محتکرین تاکید کرد و افزود: نهاده ها و مایحتاج مردم و بازاریان باید در کمترین زمان ممکن از طریق باربری های مجاز سطح شهرستان تامین و توزیع شود.
شرافتی راد تامین مایحتاج مردم با قیمت مناسب، از جمله مواد پروتئینی را وظیفه تجار دامدارو عمده فروشان دانست و اظهار داشت: ایجاد روابط سالم در بازار و جلوگیری از افزایش قیمت ها برای رفاه حال مردم ضروری است.
فرماندار نهبندان بیان داشت: خروج بی رویه دام های سبک و سنگین نهبندان به سایر نقاط کشور و عدم کشتار به روز دام از دلایل تورم گوشت در نهبندان است که در صورت عدم همکاری تجار دامدار در ذبح دام، از خروج دام جلوگیری می شود.
عرضه گوشت گوسفند با نرخ هر کیلوگرم 16 هزار تومان، شتر و گاو هر کیلوگرم 14 هزار تومان، ذبح حداکثر پنج دام سنگین به صورت هفتگی و توزیع به موقع آرد مورد نیاز با قیمت هر کیسه 40 کیلوگرمی 23 هزار و 260 تومان درب منزل ساکنان تمام نقاط روستایی شهرستان، افزایش سهمیه سوخت مصرفی خبازی های دارای دستگاه های فرسوده از مصوبات ستاد تنظیم بازار در نهبندان است.
نظر شما