به گزارش خبرنگار مهر، وحید جلال زاده ظهر پنجشنبه در دیدار مشترک اتاق بازرگانی ارومیه و اتاق بازرگانی اربیل عراق با بیان اینکه مسئولین جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را برای افزایش سطح روابط در بالاترین سطح اعلام کرده اند، افزود: تجار و بازرگانان و مسئولین استانهای مرزی دو کشور می توانند در تحقق این هدف نقش موثری داشته باشند.
وی با بیان اینکه تاکنون تفاهم نامه های خوبی میان اقلیم کردستان با استان های همجوار در جمهوری اسلامی ایران امضا شده، اظهارداشت: برای اجرایی شدن این تفاهم نامه ها باید تلاش کنیم زیرا با اجرایی شدن آنها موانع برای گسترش روابط برطرف می شود.
استاندار آذربایجان غربی در ادامه با اشاره به دیدار اخیر خود با استاندار اربیل گفت: در این دیدار مشکلات و مسائل مرزی و گمرکی در میان گذاشته شد و تصمیمات خوبی برای حل آنها گرفتیم که امیدواریم با اجرایی شدن آنها بخشی ازمسائل و مشکلات بازرگانان دو منطقه حل شود.
جلال زاده با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در روزهای تلخ و شیرین در کنار مردم اقلیم کردستان بوده، گفت: امروز نیز علاقه مندیم در زمانی که تجارت و اقتصاد در اقلیم کردستان رونق گرفته در کنار شما باشیم.
وی با اشاره به ظرفیت ها و قابلیت های آذربایجان غربی در زمینه های مختلف گفت: آماده ایم در بخش های مختلف از جمله تجارت، خدمات فنی و مهندسی نیز در خدمت مردم اقلیم کردستان باشیم.
استاندار آذربایجان غربی گفت: فرهنگ و تاریخ میان ما مشترک است و از همه مهمتر قلب های ما، مردم دو منطقه را به یکدیگر نزدیک کرده است و این فرصت خوبی برای توسعه روابط همه جانبه خواهد بود.
در ابتدای این جلسه طه جلیل خیاط، رئیس اتاق بازرگانی اربیل عراق با قدردانی از حضور استاندار آذربایجان غربی در اقلیم کردستان گفت: سطح روابط بازرگانی دو منطقه امیدوار کننده است و امیدواریم با حل مسائل و مشکلات پیش رو سطح روابط گسترش یابد.
در این جلسه دیلمقانی عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ارومیه نیز از تشکیل شورای بازرگانان اتاق های بازرگانی ارومیه و اربیل خبر داد و گفت: با رسمیت یافتن این شورا امیدواریم مسائل و مشکلات میان تجار و بازرگانان دو طرف رفع شده و سطح روابط روز به روز گسترش یابد.
نظر شما