به گزارش خبرگزاری مهر، فرماندار درگز با اشاره به کمبود اعتبارات کتابخانه های عمومی شهرستان تصریح کرد: هرچند شهرداری درگز با مشکلات مالی مواجه است، اما پیگیری های فرمانداری برای پرداخت معوقات به نهاد کتابخانه های عمومی استمرار می یابد.
اسفندیار جلایر درباره وضعیت کتابخانه های شهرستان گفت: در حال حاضر پنج کتابخانه عمومی، کتابخانه های متعدد روستایی و نیز کتابخانه هایی زیر نظر کانون پرورش فکری، آستان قدس رضوی و کانون های فرهنگی هنری با حدود چهار هزار عضو مشغول به فعالیت هستند.
جلایر در مورد فرسودگی ساختمان کتابخانه مرکزی درگز نیز اظهار داشت: نوسازی این ساختمان و برخی ساختمان های اداری، مدارس و حوزه علمیه درگز نیز باید با جدیت پیگیری شود.
لزوم تسریع در اجرای پروژه دو بانده شدن محور تربت حیدریه - دولت آباد
فرماندار زاوه گفت: تاخیر در اجرای پروژه دو بانده شدن محور حادثه خیز تربت حیدریه- دولت آباد عواقبی جبران ناپذیر دارد.
محمداسماعیل یعقوب زاده با اشاره به افزایش تصادفات این محور، در مورد دلایل بروز آن اظهار داشت: استقرار شرکت سیمان در این محور و تردد خودروهای سنگین و نیمه سنگین یکی از دلایل افزایش بار ترافیک این مسیر است.
وی ادامه داد: قرار گرفتن در مسیر ارتباطی 70 روستا و نیز محسوب شدن به عنوان جاده مواصلاتی شهرستان های فریمان، تربت جام، تایباد، باخرز، زاوه و تربت حیدریه از دیگر دلایل پرتردد بودن محور مذکور است.
لزوم مساعدت خیرین برای بهبود وضعیت کتابخانه های سرخس
فرماندار سرخس ضمن تاکید بر لزوم افزایش اعتبارات فرهنگی گفت: بایستی مساعدت خیران برای بهبود وضعیت کنونی کتابخانه های شهرستان را جلب کرد.
علیرضا بوستانی از رشد 47 درصدی اعضای کتابخانه های شهرستان در سال 90 نسبت به سال 89 خبر داد و اظهارکرد: این میزان از هزار و 600 نفر در سال 89 به دو هزار و 750 نفر در سال 90 رسیده است.
وی ادامه داد: این امر خود گواهی بر روند رو به رشد شاخص های فرهنگی در شهرستان و افزایش فرهنگ مطالعه در میان مردم سرخس است.
برگزاری کارگاه آموزشی حجاب و تحکیم بنیان خانواده در کاشمر
کارگاه های آموزشی حجاب و تحکیم بنیان خانواده با حضور سرپرست فرمانداری کاشمر برگزار شد.
مهدی محمودی در این مراسم هجوم کشورهای مستکبر به مبانی اعتقادی کشورهای اسلامی را از دو جبهه عنوان کرد و افزود: ترویج استفاده از پوشش های نامتعارف از یک سو و تبلیغ نظرهای مبتنی بر فمنیسم دو کارکرد عمده غرب در قبال جوامع اسلامی است.
سرپرست فرمانداری کاشمر با آسیب شناسی سیاست های غرب در قبال زن و خانواده تصریح کرد: واقعیت امر آن است که کشورهای مدعی دفاع از حقوق زنان به دلیل اتخاذ سیاست های غلط، در مساله خانواده به بن بست رسیده اند.
مشکل اعتباری برای ایجاد تغییر مثبت در کشاورزی جغتای وجود ندارد
معاون فرماندار جغتای در مراسم تجلیل از تولیدکنندگان برتر بخش کشاورزی شهرستان جغتای بر لزوم تغییر روش های سنتی کشاورزی تاکید کرد گفت: برای ایجاد تغییر مثبت در وضعیت کشاورزی شهرستان مشکل اعتباری وجود ندارد.
عباس حسن نژاد اظهار داشت: کشاورزان باید از این فرصت استثنایی کنونی برای تغییر این روش ها که بهبود وضعیت معیشتی آنان و ارتقای شاخص های اقتصادی شهرستان را به همراه دارد، بهره جویند.
معاون فرماندار جغتای ادامه داد: مسئولان شهرستان با هم افزایی در تلاش برای عملی شدن طرح واگذاری 10 هزار هکتار از اراضی قابل کشت منابع طبیعی به واجدان شرایط هستند و موفقیت در اجرای طرح به معنای رسیدن اراضی کشاورزی شهرستان جغتای به 42 هزار هکتار است.
مه ولات رتبه نخست در میزان پیشرفت پروژه های عمرانی خراسان رضوی
فرماندار مه ولات گفت: این شهرستان در پیشرفت پروژه های عمرانی، رتبه نخست استان را کسب کرده است.
علی حاجی عرب اظهارکرد: بر اساس ارزیابی های به عمل آمده از سوی کارشناسان دفتر فنی استانداری، میزان پیشرفت پروژه های عمرانی شهرستان مه ولات تا پایان اردیبهشت ماه 82 درصد بوده است.
وی ادامه داد: این در حالی است که میانگین استانی این شاخص، 44 درصد است.
نظر شما