به گزارش خبرگزاری مهر، علی حکیمجوادی با اشاره به تدوین استانداردهای بومی و بینالمللی برای وبگاهها و پرتالهای دستگاههای اجرایی و حاکمیتی تصریح کرد: این وبگاهها باید خدمات و اطلاعات خود را براساس این استانداردها در اختیار مردم قرار دهند.
وی با اشاره به برگزاری سومین دوره از جشنواره ارزیابی وبگاههای حاکمیتی و لزوم روزآمدی و ارزیابی دقیق وبگاهها بر اساس شاخصهای تدوین شده، ادامه داد: محتوا، شکل، سهولت دسترسی و امنیت از جمله شاخصهایی است که در ارزیابی وبگاهها باید مورد توجه قرار گیرد؛ چرا که پرتالها و درگاهها پنجره ورود کاربران به خدمات الکترونیکی دستگاهها است و براین اساس هر فردی برای دریافت خدمات از طریق این پرتالها باید به لحاظ کیفیت، نوع سرویس و در دسترس بودن با مشکلی مواجه نشود.
حکیم جوادی گفت: همچنان برخی از سامانهها و درگاههای دستگاهها در کشور به مرحله استاندارد نرسیدهاند و براین اساس برگزاری جشنواره ارزیابی وبگاهها برای سنجش خدمات و اطلاعات ارائه شده و اینکه حداقل استانداردها را رعایت میکند، بسیار ارزشمند خواهد بود.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تدوین شاخصهای مورد ارزیابی را براساس شاخصهای بومی و ملاحظات کشور عنوان کرد و افزود: سازمان فناوری اطلاعات ایران آزمایشگاهی را با همکاری دانشگاه تهران ایجاد کرده است تا تمامی وبگاهها برای استانداردسازی و تست اینکه بر اساس چه شاخصهایی باید راهاندازی شوند، به این آزمایشگاه مراجعه کنند.
وی گفت: ایجاد وبگاه استاندارد، مطابق با استانداردهای روز دنیا یکی از شاخصهای برنامه پنجم توسعه است که آزمایشگاه سنجش و ارزیابی وبگاهها میتواند با سنجش کیفیت دسترسی و امنیت این هدف را برآورده کند؛ در نهایت در مراحل بعدی تمامی دستگاهها ملزم خواهند شد برای سنجش استانداردهای مدنظر به این آزمایشگاه مراجعه کنند.
نظر شما