۲۷ خرداد ۱۳۹۱، ۱۱:۲۶

رابرت مود:

کار دشوار شده است/ حامیان گروههای مسلح سلاح به سوریه قاچاق نکنند

کار دشوار شده است/ حامیان گروههای مسلح سلاح به سوریه قاچاق نکنند

رئیس تیم ناظران بین المللی با اشاره به دشواری ماموریت این تیم با توجه به افزایش خشونتها طرح کوفی عنان را تنها طرح موجود برای برون رفت سوریه از بحران فعلی دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری سوریه(سانا)، "رابرت مود" گفت: روند خشونت کنونی  کار را برای تیم بین المللی ناظران در سوریه  دشوار کرده است.

وی افزود: طرح کوفی عنان نماینده سازمان ملل در امور سوریه که جامعه بین المللی از آن حمایت می کند جایگزینی تا کنون برای آن یافت  نشده است.

ژنرال مود بیان کرد: تیم ناظران بین المللی طی ده روز گذشته در نتیجه افزایش خشونتها با خطرات زیادی روبرو شده است و غیرنظامیان از خشونتها رنج زیادی می کشند.

وی افزود: تیم ناظران بین المللی قابل توسعه یافتن است و ظرف روزهای آتی رایزنی هایی درباره ماموریت ناظران در شورای امنیت به عمل خواهد آمد اما همه طرفها باید به آن فرصت دهند و جامعه جهانی باید نقش مهمی در این باره ایفا کند تا تیم ناظران خواسته های ملت سوریه را برآورده سازد.

مود تاکید کرد: نظام سوریه تسهیلات زیادی در اختیار ما گذاشت و با حضور تیم ناظران گشایشی در موضوعات مربوط به بازداشت شدگان و حضور رسانه ها در سوریه به وجود آمد.

وی بیان کرد: تیم ناظران بین المللی شاهد حمله گروههای مسلح به ساختمانهای دولتی و نقاط ایست بازرسی دولت و همچنین شاهد استقرار توپخانه، خمپاره اندازها در راستای استفاده کلاسیکی از سوی نظام بود.

مود گفت: مخالفان سوری در خارج به پختگی لازم که مقبولیتی در داخل سوریه پیدا کنند نرسیده اند.

وی با اشاره به تهیه گزارش میدانی از حوادث منطقه الحوله خاطرنشان کرد: علت واقعی حادثه الحوله هنوز برای مجهول است.

رئیس تیم ناظران بین المللی با اشاره دخالت طرفهای مختلف در بحران سوریه بیان کرد: این موضوع بحران سوریه را پیچیده تر کرده است.

ژنرال مود از کلیه طرفهایی که به سوریه سلاح قاچاق می کنند و به این بحران دامن می زنند خواست که ارسال سلاح را متوقف کنند زیرا به اعتقاد وی تاثیر منفی بر بحران می گذارد.

کد خبر 1627637

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha