رسول حسین زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اضافه کرد: دو مورد از این سدها در منطقه پیله رود نمین و دو مورد در حوزه آبخیز سامبول چایی منطقه انگوت اجرا شده است.
به گفته وی برای بهره برداری از این سدها اعتباری بالغ بر سه میلیارد و 800 میلیون ریال سرمایه گذاری شده است.
سرپرست منابع طبیعی و آبخیزداری استان تصریح کرد: عمده ترین ویژگی سدهای زیرزمینی علاوه بر تامین منابع آبی جلوگیری از تخریب منابع آبی است.
حسین زاده از احداث 50 بند تاخیری در استان خبر داد و متذکر شد: این بندها با استفاده از اعتبارات استانی و ملی در حوزه های آبخیز استان اجرا می شود.
وی کنترل سیل و فرسایش سنگی ملاتی و تورسنگی آبخیزداری به منظور استحصال آبهای سطحی و کنترل فرسایش خاک در اراضی حاصلخیز استان را از اهداف اجرای بندهای تاخیری برشمرد.
سرپرست منابع طبیعی و آبخیزداری استان همچنین به اجرای 907 هزار هکتار عملیات آبخیزداری اشاره کرد و یادآور شد: از این میزان کار مطالعات 320 هزا رهکتار به اتمام رسیده و بزودی عملیات اجرایی آبخیزداری در این میزان از اراضی انجام می شود.
حسن زاده با اشاره به اختصاص 11 میلیارد ریال برای پروژه های آبخیزداری استان عنوان کرد: این رقم از محل اعتبارات ملی تخصیص یافته که با اجرای پروژه های مصوب تکمیل پروژه های نیمه تمام را نیز شاهد خواهیم بود.
نظر شما