الکساندر فالدین؛ طراح روس و مدیر لابراتور فالدین که برای داوری بخش پوستر نمایشگاه جایزه جهانی بیدرای به ایران آمده بود در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: به نظرم برگزارکنندگان جشنواره، موضوع خوب و زیبایی را انتخاب کرده بودند و جای کار داشت. البته ممکن است عدهای بگویند که مثلاً رشته عکس برای پرداختن به این عنوان کافی است و اهداف را برآورده میکند ولی من معتقدم تمام رشتههای هنری میتوانند به موضوع "بیداری" بپردازند و آثار هنری زیبایی خلق کنند.
وی افزود: به علاوه من در طول داوری متوجه دیدگاههای متفاوتی درباره این موضوع شدم، روش کاری من این است که همیشه خودم را به جای هنرمند میگذارم تا ببینم از چه زاویهای به اثر پرداخته است. بنابراین، شاید موضوع کمی سخت بوده ولی نتایج بسیار خوبی را به دنبال داشته است.
وی ادامه داد: برای من اتفاق جالبی بود که این جشنواره سه بخش کاملاً مجزا و جداگانه داشت؛ بیشتر نمایشگاههایی که تاکنون در آن شرکت کرده بودم، دو بخش داشتند به خصوص که کاریکاتور و پوستر خیلی به یکدیگر شباهت دارند و میتوان آنها را در کنار هم قرار داد ولی جدا کردن این سه بخش از یکدیگر، ایده خوبی بود و به خوبی هم اجرا شده بود.
این هنرمند مطرح روس در مورد اتفاق نظر با داوران دیگر و به خصوص داوران ایرانی توضیح داد: ما در بعضی موارد جزئی و کوچک با یکدیگر اختلافنظر داشتیم بهعنوان مثال پکا لوری منظور یکی از پوسترهای ایرانی را به دلیل استفاده از المانهای خاص ایرانی متوجه نمیشد و متقابلاً یکی از داوران ایرانی هم بود که نمیتوانست با پوستر یکی از طراحان خارجی ارتباط برقرار کند. ولی ترکیب ما باعث شد به یک نظر همخوان برسیم. به هرحال شخصاً خیلی خوب با داوران ایرانی مرتبط شدم.
فالدین در پایان گفت: همه چیز در برگزاری نمایشگاه خوب بود و من معتقدم این فستیوال در دورهها و سالهای بعد هم باید برگزار شود چراکه هنر به انسانها کمک میکند روح و روان یکدیگر را بهتر بشناسند؛ شخصیت بهتری داشته باشند و آدمها به یکدیگر نزدیکتر شوند. این، همان کاری است که جایزه جهانی بیداری انجام داده است.

الکساندر فالدین معتقد است: هنر به انسانها کمک میکند روح و روان یکدیگر را بهتر بشناسند و شخصیت بهتری داشته باشند و آدمها به یکدیگر نزدیکتر شوند و این، همان کاری است که جایزه جهانی بیداری انجام داده است.
کد خبر 1627718
نظر شما