به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر علیرضا مصداقی نیا با اشاره به اینکه تمامی مقدمات اجرایی برنامه پزشک خانواده در دو سال اخیر در قالب برنامه ریزی و اجرای پایلوت آن در سه استان کشور انجام و با تهیه نسخه 02 این برنامه آماده اجرا در سطح کشور است، اظهار داشت: در برنامه پزشک خانواده تلاش می شود دیدگاه جامعه نسبت به سطوح خدمات سلامت تغییر کرده و هر نوع خدمات اعم از عمومی ، تخصصی، فوق تخصصی و بیمارستانی در جایگاه مناسبی ارائه شود.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر نام نویسی از پزشکان برای اجرای برنامه پزشک خانواده آغاز شده است خاطر نشان کرد: آموزش پزشکان برنامه به منظور آشنایی با خط مشی و نحوه اجرایی برنامه ، برگزاری دوره های تخصصی پزشک خانواده ویژه پزشکان و ارتقاء پشتوانه های علمی برنامه پزشک خانواده از جمله برنامه هایی است که به منظور اجرای صحیح این برنامه انجام می شود.
معاون وزیر بهداشت خاطر نشان کرد :در برنامه پزشک خانواده به سلامتی مردم و ارتقاء آن توجه می شود و از بروز بیماریهای مزمن و قابل پیشگیری که در نتیجه شیوه های نادرست زندگی، بی تحرکی و تغذیه نامناسب ایجاد می شود پیشگیری می شود.
مصداقی نیا با اشاره به اینکه اجرای برنامه پزشک خانواده در راستای عدالت محوری و دسترسی عموم مردم به خدمات سلامت اجرا می شود اظهار داشت: در برنامه پزشک خانواده با اصلاح فرایندهای خدمات سلامت موجب کاهش هزینه های درمانی مردم می شود.
وی با اشاره به اینکه با مشارکت دانشگاههای علوم پزشکی کشور و مسئولان ارشد استانها تمامی زیرساختهای لازم برای اجرای این برنامه فراهم شده و تمهیدات لازم برای نام نویسی پزشکان، تشکیل گروههای پزشک خانواده و گروه بندی مردم در نظر گرفته شده است افزود: بر اساس قانون برنامه پنجم توسعه و با تاکید رئیس جمهور این برنامه قرار است ظرف دو سال در کشور اجرایی شود.
نظر شما