دکتر غلامعلی حدادعادل در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این پرسش که سرنوشت سرفصلهای تغییریافته علوم انسانی که از سوی پژوهشگاه مطالعات علوم انسانی انجام شده گفت: آنها ابتدا مستقل شروع کردند و بعد با مذاکره ای که کردیم نتایج کارشان را به ما منتقل کردند.
وی افزود: ما در شورای تحول و ارتقای علوم انسانی نتایج کار پژوهشگاه را میان کارگروه ها توزیع کردیم و مهلتی معین کردیم تا آنها نظرشان را نسبت به کاری که در پژوهشگاه صورت گرفته به ما اعلام کنند.
حدادعادل یادآور شد: پس از اینکه کارگروه ها نظرشان را به ما اعلام کنند، شورا آن را به وزارت علوم ابلاغ می کند.
وی فرصت اعلام نظر کارگروه های ویژه در شورای تحول و ارتقای علوم انسانی درباره فعالیت پژوهشگاه در زمینه تحول علوم انسانی را 15 تیرماه اعلام کرد.
رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی درباره گلایه کارگروه های ویژه از نبود بودجه و ساختار مناسب برای فعالیت اصلی کارگروه ها گفت: گلایه ها به جا است اما لاینحل نیست. علت اش هم این است که این کار، کار جدیدی است و این طور نبوده است که تشکیلاتی وجود داشته و کوتاهی شده است.
وی افزود: ما برای این کار عظیمی که در پیش داریم باید علاوه بر اینکه ساختار مناسبی ایجاد می کنیم و یک مجاری هم برای انتقال بودجه به سمت گروه ها درنظر بگیریم.
حدادعادل خاطرنشان کرد: مهم این است که شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت علوم با خوشبینی به این کار نگاه می کنند و پشتیبان این کار هستند اما پیدا کردن ساز و کارهای بودجه، ضوابط توزیع بودجه و نظارت بر هزینه ها قدری زمان می برد.
وی تاکید کرد: به هر حال موضوع تحول علوم انسانی کاری نبوده است که در کشور سابقه داشته باشد بلکه آرام آرام هم برای آن ساختار می سازیم و هم نرم افزارهای کاری را ایجاد می کنیم.
رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی درباره نحوه اجرای تحول علوم انسانی و مشارکت استادان دانشگاهها گفت: ابتدا باید کارهای اجرایی انجام گیرد و محتوا تهیه شود و پس از آن با مشارکت استادان کاری کنیم که همه کشور در این کار کمک کنند.
نظر شما