سیدعلی اکبرطاهایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از ظرفیت ها و منابع انسانی و صیانت از نیروی کار و اشتغال موجود در استان باید استفاده بهینه صورت گیرد.
وی افزود: آموزش نیروی انسانی ماهر برای اشتغال دراستان یک امر ضروری بوده که باید با فرهنگ سازی سبب ایجاد اشتغال بیشتر شد.
استاندار مازندران با اعلام اینکه برخی از دانش آموختگان تمایل به اشتغال در واحدهای اداری را ندارند که از این ظرفیت ها با قرار دادن امکانت مناسب در عرصه های خصوصی استفاده شود.
طاهایی به اشتغال حدود چهار هزارو 500 نفر در دستگاهای دولتی استان اشاره کرد و گفت: از این تعداد هزارو 800 نفر دردانشگاه علوم پزشکی اشتغال پیدا خواهند کرد.
وی با اعلام اینکه هشت هزار فارغ التحصیل عضو نظام مهندسی کشاورزی جویای کار دراستان داریم افزود: از ظرفیتهای کشاورزی استان به ویژه در زراعت چوب از دانش آموختگان کشاورزی برای اشتغال صورت گیرد.
طاهایی گفت:بیش از دو هزار میلیارد ریال اعتبار در بخش کشاورزی برای ایجاد اشتغال بارویکرد دانش اموختگان کشاورزی اعتبار اختصاص یافت.
وی بیان داشت: در بخش صنعت و معدن، کشاورزی، گردشگری و خدمات در زمینه اشتغال توجه بیشتری شود.
استاندار مازندران گفت: زمینه اشتغال برای دانش آموختگان در قالب تشکلهای دانش بنیان و علمی فناوری و بنگاهای اقتصادی فراهم شود.
وی موضوع اشتغال را یکی از دغدغه های محوی عنوان کرد وافزود: در سال جاری 98 هزار سهیمه اشتغال در مازندران باید باهمکاری دستگاههای اجرایی ایجاد شود.
وی با بیان اینکه در سال گذشته 102 هزار فرصت شغلی را استان متعهد بود افزود: با همکاری دستگاههای اجرایی توانستیم 106 هزار فرصت شغلی ایجاد کنیم.
طاهایی به استفاده از ظرفیت های نمایندگان مجلس نهم برای اشتغال زایی در استان تاکید کرد و گفت: نمایندگان استان با حضور در کمیسیون های مختلف می توانند به اشتغال زایی استان کمک کنند.
این مقام مسئول با اعلام اینکه مازندران به عنوان قطب کشاورزی محسوب می شود افزود: کارهای زمین مانده زیادی در این بخش داریم که با حضور نماینده استان در این کمیسیون مشکلات استان را رفع کنیم.
نظر شما