مصطفی افضلی فرد در حاشیه اولین نشست مطبوعاتی خود با خبرنگاران استان با اشاره به ضعف مدیریت کلان استان گفت: ساختار مدیریت استان از بخشهایی است که نمایندگان استان خواستار تغییر در این بخش هستند چون در دوران استاندار فعلی شاهد تحقیر استان و مردم استان بوده ایم.
وی با اشاره به امضای نامه تغییر استاندار اردبیل توسط شش نفر از هفت نماینده استان اضافه کرد: تنها یکی از نمایندگان در یکی از حوزه های انتخابیه استان نامه تغییر استاندار را امضا نکرده است، اما امضای شش نماینده نشان از اتفاق نظر نمایندگان برای تغییر استاندار است.
این نماینده مجلس دلیل اصلی عقب ماندگی استان را ضعف مدیریت دانست و تصریح کرد: نمایندگان استان در تلاش هستند که در ساختار مدیریت تاثیرگذار باشند تا اردبیل از مدیران کاری، ماهر و مسلط به امور مربوطه برخوردار شود و در سایه آن مردم استان به معنای واقعی کلمه احساس پیشرفت و افتخار کنند.
افضلی فرد با بیان اینکه مردم استان باید با برخورداری از مدیران کارآمد و عملکرد آن احساس افتخار کنند، افزود: نمایندگان استان در تلاش هستند که در انتخاب مدیریتها دیدگاه های جناحی و سیاسی تاثیر حداقلی داشته و کارآمدی و بازدهی مدیران تاثیر حداکثری را دارا باشد تا از این طریق بتوان فرد شایسته را روی کار آورد.
وی با اشاره به نارضایتی مردم استان از عملکرد استاندار فعلی یاداور شد: در زمان تبلیغات انتخاباتی به جاهای مختلفی سفر کردیم و با مردم از نزدیک دیدارهایی داشته ایم که یکی از درخواستهای اصلی مردم از نمایندگان استفاده از مدیر قوی و توانمند بود که استاندار فعلی چنین شرایطی را ندارد.
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس نهم در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه پایان دولت دهم در یک سال آینده می تواند استاندار بعدی را ناکارآمدتر کند، تصریح کرد: اگر ملاک انتخاب استاندار درست باشد لزومی ندارد که با تغییر دولت استاندار نیز عوض شود، بلکه استاندار می تواند به جای اینکه یک استاندار چند ماهه باشد استانداری با طول عمر چهار سال باشد که تلاش نمایندگان نیز انتخاب درست استاندار است.
افضلی فرد با اشاره به وظایف استانداران افزود: وظایف استاندار توسط قانون اساسی مشخص شده است که یکی از ابتدایی ترین وظیفه آن ساماندهی نیروی انسانی و استفاده از ظرفیت پتانسیلهای مدیران استانی است، اما در زمان استاندار فعلی مدیران استانی در جلسات تحقیر می شوند.
وی انتخاب سیاسی استاندار را یکی از آفتهای حوزه مدیریت استان برشمرد و عنوان کرد: نمایندگان استان نمی خواهند در انتخاب استاندار برخورد سیاسی داشته باشند، بلکه هدف این است که استانداری مردمی انتخاب شود.
عضور کمیسیون اصل 90 مجلس نهم روش استاندار فعلی را روش پوسیده ای دانست و تصریح کرد: استاندار فعلی اردبیل از سیاست پوسیده چماق و هویج استفاده می کند و به همینن دلیل قلع و قمع مدیران را در پیش گرفته و حتی به برخی از مدیران که پست سازمانی دارند اجازه حضور در جلسات را نمی دهد.
نظر شما