۲۹ خرداد ۱۳۹۱، ۱۴:۵۸

ثبت جهانی مسابقات دوچرخه سواری آبیدر/ کردستان ظرفیت بالایی در ورزش دارد

ثبت جهانی مسابقات دوچرخه سواری آبیدر/ کردستان ظرفیت بالایی در ورزش دارد

سنندج - خبرگزاری مهر: دومین جلسه هماهنگی برگزاری مسابقات جهانی دوچرخه سواری با حضور جمعی از مسئولان استانی و کشور در سنندج برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در ابتدای این جلسه مسئول کمیته دوچرخه سواری کوهستان کشور طی سخنانی گفت: مسابقات بین المللی دوچرخه سواری آبیدر در تقویم جهانی ثبت می شود و این یک حرکت بسیار خوب در راستای توسعه و تقویت ورزش در کردستان به شمار می رود.

آهاب احمدی اظهار داشت: با توجه به اینکه این مسابقات در رشته دانهیل برای اولین بار قرار است در ایران برگزار شود در یوسی - آی یا تقویم جهانی ثبت می شود و باید تمامی زیرساخت ها برای توسعه این رشته ورزشی و برگزاری مسابقاتی آبرومند فراهم شود.

وی با اشاره به اینکه این مسابقات فرصت مناسبی برای توسعه و رشد ورزش کشور و به خصوص استان کردستان در این رشته است، گفت: باید با تمام توان و ظرفیت، از پتانسیل های ورزشی، جذب توریست و اقتصادی این مسابقات بهره لازم را برد.

مسئول کمیته دوچرخه سواری کوهستان کشور ادامه داد: فرصت برای فراهم سازی زیرساختهای برگزاری این مسابقات بسیار کم است و ماه آینده دو سرمربی ژاپنی و استرالیایی دوچرخه سواری برای بازبینی مسیر پیست بین المللی آبیدر به ایران می آیند.

احمدی افزود: از اول تیر تا 10 تیر ماه سال جاری قرارداد با اسپانسرهای مالی به صورت مکتوب به فدراسیون داده می شود و باید در این مدت زمان تمامی امکانات و بسترها لازم برای جذب هرچه بیشتر اسپانسرها فراهم شود.

وی با بیان اینکه برای برگزاری این مسابقات 250 میلیون تومان اعتبار مورد نیاز است، گفت: باید با برنامه ریزی صحیح، مدیریت زمان و برگزاری مناسب و جذب حداکثری اسپانسر راه را برای تکرار این مسابقات در ایران فراهم کرد.

میزبانی ایران در مسابقات بین المللی دوچرخه سواری پس از 26 سال

نماینده فدراسیون دوچرخه سواری کشور نیز در این جلسه اظهار داشت: میزبانی این مسابقات بعد از 26 سال محقق شده است و باید با مدیریت درست و استفاده مناسب از امکانات بتوانیم راه را برای تکرار این گونه مسابقات در کشور فراهم کنیم.

بهنام صفارزاده بیان کرد: برگزاری هفت دوره مسابقات دوچرخه سواری توسط فدراسیون در استان های قزوین، مرکزی، کرمان، آذربایجان غربی، تهران و کردستان در رشته های پیست، جاده و کوهستان در مقاطع مختلف نشان از توانمندی این رشته ورزشی در کشور است.

وی بیان کرد: در راستای تقویت ورزش دوچرخه سواری چند دوره اردو زیر نظر مربیان داخلی و بین المللی برگزار شده است.

نماینده فدراسیون دوچرخه سواری کشور ادامه داد: باید در کمترین زمان ممکن و با استفاده بهینه از امکانات موجود زمینه را برای برگزاری یک مسابقه باشکوه مهیا کنیم.

صفارزاده یادآور شد: برگزاری این مسابقات در کشور و کردستان می تواند از لحاظ ارتقاء ورزش، جذب توریست، بعد اقتصادی، تبادل فرهنگی و جذب اسپانسرهای ورزشی بسیار موثر باشد.

وی افزود: در حال حاضر ثبت تیم های شرکت کننده در مسابقات بین المللی مذکور و تنظیم دفترچه های تور توسط فدراسیون انجام شده است.

زیر ساخت های موجود برای جذب اسپانسر برای ورزش کردستان مهیا نیست

یکی از اسپانسرهای مسابقات بین المللی دوچرخه سواری آبیدر با اشاره به این مطلب که در حال حاضر زیرساخت های موجود برای جذب اسپانسر مهیا نیست، گفت: باید تمامی بخش های دولتی و خصوصی در این راستا با فدراسیون همکاری و تعامل داشته باشند.

دامون شعبانی افزود: شهرداری ها یکی از ارکان اصلی برگزاری این مسابقات هستند و باید با تمام امکانات و ظرفیت های موجود در راستای برگزاری هرچه بهتر این مسابقات گام بردارند.

وی بیان کرد: برای برگزاری این مسابقات یک میلیارد ریال سرمایه نیاز است که باید 70 درصد آن تا قبل از برگزاری مسابقات آماده شود.

شرایط برگزاری مسابقات جهانی دوچرخه‌ سواری در کردستان فراهم است

مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان نیز در این جلسه از مهیا بودن شرایط لازم برای برگزاری مسابقات جهانی دوچرخه‌ سواری در سنندج خبر داد.

فرهاد عبداللهی وجود ظرفیت‌ ها و استعدادهای لازم را بستر توسعه و تحقق ابعاد قهرمانی رشته‌های مختلف ورزشی در کردستان عنوان کرد و گفت: پیست دوچرخه‌ سواری بین‌ المللی آبیدر سنندج و ورزشکاران با استعداد این استان نیز مولفه ‌های رشد رشته ورزشی دوچرخه‌ سواری در کردستان هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود توجه به توسعه زیرساخت‌ ها، فرهنگ‌ سازی مناسب، ترویج رشته ‌های مختلف دوچرخه‌ سواری و جذب اسپانسر را در امر توسعه این رشته ورزشی در سطح استان موثر دانست.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان افزود: برگزاری مسابقات جهانی دوچرخه‌ سواری در آبیدر سنندج زمینه ‌ای برای شناسایی استعدادها و معرفی توانمندی کردستان به دنیا است که باید برای برگزاری آن به نحو شایسته و در خور شان ملت ایران تمام مدیران و دستگاه‌ های اجرایی ما را در این راستا یاری کنند.

عبداللهی در پایان اظهار داشت: برنامه‌‌ ریزی‌ های دقیق و تشکیل کارگروه برای پیگیری و رفع موانع و مشکلات در مسیر برگزاری این مسابقه را خواستار شد.

کد خبر 1629455

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha