به گزارش خبرگزاری مهر، محمود شالویی با بیان این مطلب اظهار داشت: افراد در هر جایگاهی که قرار دارند، باید پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار (ع) را الگو قرار دهند و در زمینه های مختلف از آنها پیروی کنند.
وی افزود: در انجام کارها و امور محوله لازم است رضای خداوند متعال را در نظر بگیریم و زمانی که کارها با این رویکرد انجام شود، ماندگار و پایدار خواهد شد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان گفت: در حوزه فرهنگی هنری نیازمند مودت، دوستی و برنامه ریزی هستیم.
شالویی از راه اندازی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اصفهان خبر داد و افزود: این امر سبب میشود اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان بیشتر در حوزه های برنامه ریزی فرهنگی و ایجاد زیرساختها تمرکز یابد.
وی افزود: تصمیم گیری در حوزه های فرهنگی هنری نیازمند تصمیمات کارشناسی شده است و همکاران اداره کل لازم است در این امر کوشا باشند.
شالویی با اشاره به جایگاه و نقش تأثیرگذار ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی در شهرستانهای استان اصفهان بیان داشت: به منظور افزایش تعاملات و همچنین پیگیریهای مختلف حجت الاسلام ابوالفضل یعقوبی به سمت معاون امور شهرستانهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان منصوب شده است.
عمل اخلاقی بیش از گفتار نیاز امروز جامعه ما است
استاد حوزه علمیه اصفهان با اشاره به سیره اخلاقی پیامبر (ص) گفت:عمل اخلاقی بیش از گفتار اخلاقی نیاز امروز جامعه ماست.
حجتالاسلام غلامرضا شاه حسینی با بیان اینکه بعثت مقدمه غدیر است، افزود: اگر میبینیم پیامبر (ص) در غدیر اعلام میکنند که نعمت کامل شد، بی شک بعثت به عنوان مقدمه این کامل شدن است.
وی با اشاره به رواج خرافه گرایی در دوران پیش از اسلام و انحطاط اخلاقی جوامع بیان داشت: این انحطاط به گونه ای بود که افراد حتی به زنده به گور کردن دختران خود افتخار میکردند.
این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: پیامبر اسلام (ص) در چنین جامعه بیماری به پیامبری برگزیده شد و توانست در مدت بسیار کوتاهی انقلابی روحی و فکری در این جامعه به وجود آورد.
وی تاکید کرد: انقلاب بزرگ پیامبر (ص) به گونه ای بود که به جامعه مرده جاهلیت، حیاتی جدید داد و از دل آن برخی از یاران پیامبر (ص) به عنوان بزرگترین الگوهای اخلاقی به جوامع معرفی شدند.
شاه حسینی با بیان اینکه پیامبر اسلام (ص) هدف از رسالت خود را اکمال مکارم اخلاق بیان میکنند، گفت: یکی از دلایل گسترش سریع اسلام همین خلق و خوی نیکوی پیامبر گرامی اسلام است.
وی اظهار داشت: ایشان در کنار مردم مینشستند و به درد دل مردم گوش میدادند و قرآن یکی از ویژگیهای پیامبر (ص) را اذن به معنای گوش دهنده به حرفهای مردم بیان میکند.
این استاد حوزه و دانشگاه تواضع و فروتنی پیامبر (ص) را از دیگر ویژگیهای اخلاقی ایشان عنوان کرد و یادآور شد: ایشان همواره در کنار مردم عادی مینشستند و هیچ برتری برای خود قائل نبودند.
وی ادامه داد: از مهمترین دلایل جذب افراد به پیامبر اسلام (ع) اخلاق نیکوی ایشان بود، به گونهای که قرآن نیز ایشان را اسوه حسنه معرفی میکند.
شاه حسینی به تأکیدات رهبر انقلاب اسلامی در خصوص توجه به اخلاق در جامعه اظهار داشت: ایشان معتقدند جامعه اسلامی در خیلی از جاها پیشرفت داشته ولی در ابعاد اخلاقی این پیشرفت وجود نداشته است.
وی گفت: امروز این دغدغه رهبر انقلاب اسلامی باید یکی از دغدغه های متدینین و جامعه دینی ما به ویژه روحانیت به عنوان مبلغان دینی باشد.
این استاد دانشگاه تاکید کرد: پیامبر اسلام (ص) بیش از آنکه برای مردم سخن بگوید و احکام دین را بیان کند، با بهره گیری از اخلاقیات مردم را جذب میکردند.
نظر شما