۳۰ خرداد ۱۳۹۱، ۱۹:۴۳

ذوالقدر:

مسجد جایگاه رفیعی در اعتلای تربیت صحیح اسلامی دارد

مسجد جایگاه رفیعی در اعتلای تربیت صحیح اسلامی دارد

سنندج - خبرگزاری مهر: معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه کشور گفت: مسجد جایگاه رفیعی در اعتلای تربیت صحیح اسلامی در جامعه در قبال جوانان و نوجوانان دارد که باید برای احیا و تقویت آن برنامه ریزی کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد باقر ذوالقدر ظهر سه شنبه در افتتاحیه همایش مسجد و سلامت اجتماعی در سنندج اظهار داشت: جرم پدیده ای تازه نیست و در حال حاضر کثرت و وسعت جرایم نگران کننده است و انتظار می رود با محوریت مساجد در سلامت اجتماعی راهکار مناسبی ارائه شود.

وی با اشاره به اینکه جرم امنیت و آسایش بشری را مخدوش کرده است، افزود: اراده های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و تجاوز به اعتقادات ملی و مذهبی ادیان مختلف از دلایل رشد فزآیند جرم در جهان است و بازگشت بشریت به معنویت و خداپرستی بهترین راهکار برای مقابله با این وضعیت است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضایه کشور بیان کرد: گسترش فرهنگ های نامتناسب با ارزش های اسلامی، تهاجم فرهنگی و آغاز جنگ نرم از جمله عوامل اصلی تغییر سبک زندگی است که متاسفانه بشر امروزی را به ارتکاب جرم سوق می دهد.

ذوالقدر با اشاره به اینکه برای برخورد با پدیده جرم سه سطح اقدامات پیشگیرانه وجود دارد، گفت: نابود کردن علل جرم، فرصت عمل جرم و ابزار عمل مجرمانه می تواند در کاهش آمار جرایم موثر باشد و به همین دلیل قوه قضائیه در راستای نابود کردن علل جرم در جامعه برنامه های را در دستور کار قرار داده است.

وی ادامه داد: برای مقابله با جرم دو رویکرد انفعالی و پیشگیرانه نیز وجود دارد که باید به آن توجه ویژه داشت و از این راهکارهای جرم زدایی در جامعه به شکل بهره برداری کرد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضایه کشور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مساجد در توسعه سرمایه اجتماعی اصلی ترین نقش را بر عهده دارند.

ذوالقدر یادآور شد: سرمایه اجتماعی به مجموعه ای روابط و تعاملات اجتماعی گفته می شود که به صورت نهادینه به هم معطوف هستند و مساجد به دلیلی جایگاهی که در جامعه اسلامی ما دارند باید نقش مهمتری را در عرصه های مختلف ایفا کنند.

وی اظهار داشت: اعتماد اجتماعی، انسجام و وحدت، مشارکت اجتماعی و انضباط اجتماعی از جمله ارکان سرمایه اجتماعی است که در مساجد به وفور دیده می شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه کشور در پایان افزود: ارتقای آگاهی جامعه در خصوص حقیقت جرم، آگاهی از فرجام کج روی، کمک به تقویت پیوندهای اجتماعی، حفاظت از سلامت و سیانت هنجارهای اجتماعی، کمک به باز اجتماعی شدن مجرم، کمک به ارتقای مهارت های زندگی و سلوک اجتماعی و کمک به حل و فصل دعاوی و اختلافات از جمله انتظارات عموم از برگزاری این همایش است.

کد خبر 1630409

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha