۳۱ خرداد ۱۳۹۱، ۱۴:۲۰

22 میلیارد ریال اعتبار به 52 طرح کشاورزی در جغتای اختصاص یافت

22 میلیارد ریال اعتبار به 52 طرح کشاورزی در جغتای اختصاص یافت

مشهد - خبرگزاری مهر: اختصاص 22 میلیارد ریال اعتبار به 52 طرح کشاورزی در جغتای، وجود 135 نوع گیاه دارویی از ظرفیت های ویژه کلات است و افتتاح سه پروژه کشاورزی در بردسکن اخبار فرمانداری های خراسان رضوی هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس کارگروه توسعه بخش کشاورزی جغتای گفت: تاکنون 52 طرح در این کارگروه تصویب و برای اجرای آنها 22 میلیارد ریال تسهیلات در نظر گرفته شده است.

مهدی هنرور در جلسه این کارگروه با اشاره به اینکه واگذاری اراضی منابع طبیعی به متقاضیان از اواسط ماه آینده آغاز خواهد شد اظهارکرد: در این طرح،فارغ التحصیلان بیکار بخش کشاورزی، بیکاران روستایی و شرکت های تعاونی در اولویت دریافت زمین و تسهیلات قرار دارند.

فرماندار جغتای کل اعتبارات اختصاص یافته برای توسعه بخش کشاورزی شهرستان را 135 میلیارد ریال اعلام کرد.افتتاح سه پروژه کشاورزی با اعتبار دو میلیارد ریال در بردسکن

فرماندار بردسکن از اجرای طرح های آبخیزداری به عنوان تنها راه نجات آب کشاورزی شهرستان یاد کرد.

محمد عباسپور در حاشیه افتتاح سه پروژه کشاورزی شهرستان گفت: اختصاص اعتبار کافی برای عملی شدن این پروژه ها با توجه به افت شدید منابع آبی ضروری به نظر می رسد.

وی با اشاره به اتمام مرحله اول مطالعات طرح های آبخیزداری شهرستان از سوی اداره منابع طبیعی، ابراز امیدواری کرد: تامین 33 میلیارد ریال اعتبار از سوی شورای برنامه ریزی استان در آینده شهرستان و بهبود وضعیت معیشتی کشاورزان تاثیری چشمگیر خواهد داشت.

لزوم جذب 100 درصدی اعتبارات تربت جام

فرماندار تربت جام بر لزوم جذب کامل اعتبارات شهرستان پیش از اتمام سال مالی جاری تاکید کرد.حمید موسوی اظهارکرد: با توجه به نیاز شهرستان به این اعتبارات برای عمران و آبادانی، جذب نشدن حتی یک ریال از آن از هیچ دستگاهی پذیرفتنی نیست.

وی ادامه داد: روسای دستگاه های اجرایی موظفند تمام اقدامات و رایزنی های لازم برای تحقق این امر را تا حصول کامل نتیجه انجام دهند.

وجود 135 نوع گیاه دارویی از ظرفیت های ویژه کلات است

فرماندار کلات گفت: از شناسایی 135 نوع گیاه دارویی در شهرستان خبر داد و اظهار داشت: حمایت از طرح های مربوط به پرورش گیاهان دارویی در دستور کار کارگروه توسعه کشاورزی شهرستان قرار دارد.

محمدرضا قره خانی با بیان اینکه بخش کشاورزی و دامی شهرستان به سمت تولید محصولات ارگانیک در حرکت است، از برنج گرد و گندم به عنوان محصولات پایه و استراتژیک شهرستان یاد و اضافه کرد: تولید فرآورده های پروتئینی از مزیت های اقتصادی کلات محسوب می شود.

85 درصد از اعتبارات خلیل آباد جذب شده است

فرماندار خلیل آباد کیفیت پروژه های عمرانی در حال اجرا در سطح شهرستان را مطلوب ارزیابی کرد و  با اشاره به جذب 85 درصد از اعتبارات شهرستان تصریح کرد: باقی مانده این اعتبارات بایستی تا پایان سال مالی جذب شود.

علی اصغر مرادزاده گفت: میزان پیشرفت فیزیکی پروژه های عمرانی شهرستان بر اساس ارزیابی های به عمل آمده 95 درصد اعلام شده است.

فرماندار خلیل آباد در ادامه دستگاه های آبفای روستایی، نوسازی مدارس، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی را به عنوان دستگاه های برتر شهرستان در جذب اعتبارات معرفی و از تلاش های آنان تقدیر کرد.

تقویت بخش دامداری اولویت کارگروه توسعه کشاورزی مه ولات

فرماندار مه ولات با اشاره به ظرفیت های به فعالیت نرسیده شهرستان در حوزه دامپروری اظهار داشت: ارائه تسهیلات به مجتمع های آبزی پروری، مرغداری و دامداری که دارای توجیه اقتصادی باشند، به طور جدی از سوی اعضای کارگروه پیگیری می شود.

علی حاجی عرب گفت: توسعه باغ های شهرستان از دستور کار کارگروه توسعه کشاورزی شهرستان خارج شده است.وی افزود: وضعیت مطلوب کشاورزی شهرستان و همچنین بحرانی بودن وضعیت آب دشت مه ولات از جمله دلایل این امر است.

کد خبر 1630964

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha