۳ تیر ۱۳۹۱، ۹:۲۴

مهر گزارش می دهد؛

محرومیت زدایی با طعم " دهان شیرینی"/ مرمت و بهسازی 400 مدرسه در گلستان

محرومیت زدایی با طعم " دهان شیرینی"/ مرمت و بهسازی 400 مدرسه در گلستان

گرگان - خبرگزاری مهر: اردوهای تابستانه طرح هجرت 3 و جهادی برای محرومیت زدایی از مناطق محروم درحالی آغاز شد که پرداخت دستمزد در این طرح هدف نیست بلکه پرداختی به فعالان این حوزه " دهان شیرینی" است.

به گزارش خبرنگار مهر، در این طرح از همه قشر حضور دارند، از نخبگان و برترین های المپیاد های علمی گرفته تا دانشجویان و دانش آموزانی که با هدف خدمت به محرومان پا به میدان گذاشته اند.

نخبگان و فرهیختگانی که در قالب اردوهای هجرت دل از زرق و برق دنیوی می کشند و تنها با دریافت مبلغی ناچیز به فرمایش رهبر فرزانه با عنوان " دهان شیرینی" برای محرومیت زدایی از مناطق محروم پیشگام می شوند.

اگر بخواهیم با حساب دو دوتا چهارتا و چرتکه، دستمزد هر یک از فرهیختگانی را که در طرح اردوهای جهادی و هجرت حضور دارند، حساب کنیم، دستمزد هر ساعت حضورشان در مناطق محروم به دهها هزار تومان می رسد ولی این افراد تنها با دستمزد روزانه زیر پنج هزار تومان برای فعالیت در این طرح ها داوطلب می شوند.

فرمانده سپاه نینوای گلستان در این زمینه گفت: مرحله اول طرح هجرت با وقوع انقلاب اسلامی شروع شد که مردم از شهرها به روستاها رفتند تا به آبادانی این مناطق بپردازند.

سردار محمد حسین بابایی اظهار داشت: مرحله دوم نیز با شروع جنگ تحمیلی شروع شد که مردم از شهرها و روستاها به جبهه ها رفتند در این میدان ادای دین داشته باشند.

وی عنوان کرد: پس از جنگ تحمیلی طرح های هجرت سه شروع شد که با روحیه جهادی عجین شده است و از آن به هجرت با روحیه جهادی و بسیجی یاد می شود که در قبال انجام کار، مزدی مطرح نیست و آنچه که پرداخت می شود، تنها جنبه " دهان شیرینی" دارد.

سردار بابایی بیان داشت: در این طرح ها افراد نخبه بویژه دانشجویان با رتبه های علمی بالا به مناطق محروم می روند تا خدمت کنند.

فرمانده سپاه نینوای گلستان گفت: سال گذشته نفر اول المپیاد IT  کشور از دانشگاه امام صادق در یکی از روستاهای مینودشت در طرح هجرت خدمت کرد.

فرمانده سپاه نینوای گلستان گفت: اردوهای هجرت در قالب اردوهای 15 روزه بسیج دانشجویی، اردوهای یک هفته ای و یا یک روزه انجام می شود.

وی افزود: در این طرح قشرهای مختلف از جمله منتخبان جامعه پزشکی نیز حضور می یابند و برنامه های مختلف عمرانی، درمانی، فرهنگی و آموزشی اجرا می شود.

وی عنوان کرد: امسال اعزام های خوبی از گروههای هجرت خواهیم داشت و بسیج محلات، دانشجویی و طلاب نیز مشارکت دارند.

فرمانده سپاه نینوای گلستان گفت: در این طرح نقاط محروم شناسایی می شود و تاکنون 196 پروژه محرومیت زدایی شناسایی شد که سال گذشته 37 پروژه اجرا شده است.

سردار محمد حسین بابایی گفت: طرح هجرت که با کمک بسیج، آموزش و پرورش و نوسازی مدارس اجرا می شود قالبهای مختلف دارد.

وی عنوان کرد: پارسال 500 میلیون تومان اعتبار برای اجرای پروژه های محرومیت زدایی اختصاص داده شد و امیدواریم امسال نیز اعتبارات خوبی جذب شود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کلاله گفت: 43 طرح در قالب هجرت سه در شهرستان انجام می شود و امسال 260 دانش آموز برای اجرای این طرح ها ثبت نام کردند و قرار شد از 108 نفر فرهنگی بعنوان مربی استفاده شود.

سرهنگ سید موسی حسینی اظهار داشت: هنوز اعتبارات اجرای این طرح مشخص نشده است.

غلامعلی میر مدیرآموزش و پرورش گلستان نیز گفت: طرح هجرت سه در سال گذشته 48 عرصه بود که این طرح  در 32 عرصه انجام شد.

وی اظهار داشت: فعالیتهای انجام شده در این طرح شامل خط کشی زمین های ورزشی، جوشکاری، تعمیر و تعویض در کلاسها، زیبا سازی و دیوار نویسی، تعمیر و مرمت شیرهای آبخوری و ... بوده است.

میر یادآور شد: 112 نفر در این طرح ها ثبت کرده بودند که فعالیت آنها چهار هزار نفر روز در 69 روز کاری بوده است.
 
وی گفت: شش نفر مربی که فعالیت کاری آنها 215 نفر روز بوده، در این طرح فعالیت داشتند.
 
به گزارش مهر، امسال  در قالب طرح هجرت 3 حدود 400 مدرسه در گلستان مرمت و بهسازی می شوند.
کد خبر 1632435

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha