به گزارش خبرگزاری مهر، سلیم غفوری افزود: از میان فیلم های متقاضی حضور در جشنواره بیش از 100 فیلم برای حضور در بخش های مختلف مستند، داستانی، تجربی و پویا نمایی انتخاب شد.
وی بیان کرد: کیفیت فیلمها در حد قابل قبولی است و ایده و فکری که برای کارگردانی و نوشتن برخی از این فیلم ها وجود داشت، خلاقانه و متفاوت بوده و کارگردان برای اجرایی کردن ایده اش زحمت کشیده است.
این عضو هیئت انتخاب درباره ملاک هایش برای انتخاب فیلم ای بخش مسابقه عنوان کرد: فیلمی که با دیدنش مخاطب نکته جدیدی را بیاموزد و فیلم ساز با نگاه نقادانه اش تذکری را درباره مشکلی در جامعه به مخاطب اش گوشزد کند از ملاکهای ارزیابی فیلمها در این جشنواره بود.
غفوری افزود: فرم و ساختار فیلم عامل مهمی بود که می توانست به مضمون ارائه شده توسط کارگردان معنا بدهد و عامل ارتباطی فیلم با مخاطب بشود همچنین وجود نگاه زیبا شناسی و رعایت استانداردهای تصویر و صدا هم در بحث انتخاب بسیار حائز اهمیت است.
جشنواره دنا فرصتی برای معرفی فیلمسازان جوان است
این کارشناس سینما در خصوص اثرات برگزاری جشنواره های منطقه ای هم اظهار داشت: در جشنواره هایی مثل جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران به دلیل کیفیت بالای فیلمها و رقابت برای حضور در مسابقه، خیلی از فیلم ها به رغم شایستگی هایی که دارند نمی توانند به بخش مسابقه راه پیدا کنند.
غفوری بیان داشت: جشنواره های منطقه ای مکان مناسبی برای عرضه و دیده شدن این فیلم ها هستند تا فیلمسازان جوان بتوانند مجالی برای رقابت پیدا کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، چهل و هشتمین جشنواره منطقه ای سینمای جوان از 19 تا 23 تیر ماه با حضور 12 استان البرز، تهران، قزوین، قم، بوشهر، سمنان، مازندران، فارس، کهکیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری ، اصفهان و همچنین یزد توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهکیلویه و بویراحمد و انجمن سینمای جوانان ایران در یاسوج برگزار می شود.
نظر شما