به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی امیری بعد از ظهر سه شنبه در گردهمایی سالانه مسئولان ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات مازندران اظهار داشت: در فرآیند تعلیم و تربیت آنچه ماندنی بوده یادگیری مهارت ها در حوزه های مختلف است.
وی افزود: همه باید به خاطر داشته که مجری انتقال دانش از کتاب به ذهن دانش آموز نیستیم بلکه مأموریت به آموختن مهارت برای زندگی سالم در جامعه داریم.
امیری در بیان خصوصیت های برجسته مدیران اظهار داشت: کسی می تواند مدیر مدرسه باشد و امانت و سرمایه اصلی مردم در دست او قرار گیرد که در دلش محبت به مردم و نظام باشد، به فرهنگ این میهن اسلامی عشق بورزد و روابط سالم عمومی و اجتماعی داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه تقویت احساس اعتماد بین مردم و دستگاه از وجوه دیگر کار در ارزیابی عملکرد است افزود: نظارت هوشمندانه، با بصیرت و هدایتگر در سایه نگاه به چشم انداز آموزش و پرورش که امروز به عنوان سند تحول گردآوری شده لازمه خدمت در ارزیابی عملکرد است.
وی اظهار داشت: جلوگیری از هرگونه انحراف در مسیر رسیدن به هدف آموزش و پرورش، سرعت بخشیدن به کارها، آرامش بخشی به همکاران و تقویت روح تعاون و وحدت خصایص دیگر مدیر در مدرسه است.
امیری با اشاره به اینکه از پروژه های مهم آموزش و پرورش ثبت نام دانش آموزان است بیان داشت: تمام مدارس چه دولتی ، چه غیردولتی وظیفه تربیتی دارند و در چهارچوب سیاست های آموزش و پرورش عمل می کنند .
وی، مدرسه را نمای نظم و صاحب هویت مقدس تربیت توصیف کرد و ادامه داد: عاری کردن مدرسه از عیوب ظاهری و باطنی بخش مهمی از نظارت بر عملکرد مدیران می باشد ،به طوری که مدرسه فضای لذت بخشی برای والدین و دانش آموز باشد.
امیری گفت: ارزیابی عملکرد با رسالت نظارتی خود مسیرهای کسب مهارت را می تواند فراهم سازد و یکی از موضوعات در این رابطه انتخاب مدیر مدرسه بوده که حضور او به عنوان مرکز ثقل برنامه ها بسیار حائز اهمیت است.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران افزود: با انجام درست وظایف فضای نا امن فرهنگی از مدرسه برچیده می شود و بستر لازم برای مهارت زندگی فراهم می شود.
نظر شما