جعفر حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه اختتامیه جشنواره هسته های فرهنگی جوان 16 تیرماه برگزار می شود، اظهار کرد: در این جشنواره هسته های فرهنگی باید شناسنامه اوقات فراغت روستا و یا منطقه خود را با پژوهش های میدانی و مطالعات لازم زیر نظر یک کارشناس و با نظارت یک روحانی تدوین کرده و سپس بر اساس این شناسنامه طرح فرهنگی آن منطقه را طراحی می کردند.
وی با اشاره به اهداف جشنواره طرح های اجرایی هسته های فرهنگی جوان بیان کرد: شناسایی ظرفیت ها، توانمندی ها، نقاط قوت و آسیب روستاها و مناطق استان با تعیین اولویت،ایجاد انگیزه مؤثر در جوانان برای رفع آسیبها و نیازها و تقویت توانمندیهای روستا و منطقهی خود بخشی از اهداف این جشنواره است.
حسینی ادامه داد: زمینهسازی برای خودباوری، بروز ابتکارات و شکوفایی خلاقیت جوانان، کادرسازی و پرورش نخبگان جوان در عرصههای فرهنگ دینی و بهره گیری جوانان از ظرفیتها و امکانات دستگاههای دولتی و نهادها، افراد سرشناس و معتمد روستا و منطقه خوداز دیگر اهداف برگزاری جشنواره هسته های فرهنگی جوان در استان است.
وی تصریح کرد: در جشنواره طرحهای اجرایی هستههای فرهنگی جوان از هستههای فرهنگی برترکه به صورت خودجوش توسط روحانیون مستقر و طرح هجرت و روحانیون محلی در روستاها و شهرهای استان تشکیل شده تقدیر می شود.
نظر شما