فردین خیری زاده در گفتگو با خبرنگار مهر برنامه های تابستانی این نهاد برای دانش آموزان تحت حمایت را از مهمترین بخش های خدمات این نهاد دانست و افزود: امسال در فصل تابستان 5 هزار دانش آموز دختر و پسر از برنامه های 20 کانون فرهنگی که توسط کمیته امداد در سراسر استان تشکیل یافته استفاده می کنند.
وی ادامه داد: همچنین 4 هزار و 200 نفر دانش آموز و دانشجو به اردوهای کشوری و منطقه ای اعزام می شوند که اولین کاروان این اردوها هم اکنون در اردوگاه چابکسر شمال هستند.
وی تعداد دانش آموزان تحت حمایت کمیته امداد را 36 هزار نفر عنوان کرد و گفت: هزینه های مربوطه از محل اعتبارات خود کمیته و مساعدت خیرین تامین می شود.
خیری زاده اضافه کرد: برای غنی سازی اوقات فراغت مددجویان این نهاد در ایام تابستان، 5 کانون فرهنگی ثابت و 15 کانون موقت تابستانی راه اندازی می شود.
قائم مقام کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان غربی مهارت آموزی را راه حلی مناسب برای کاهش بیکاری در جامعه دانست و گفت: اگر نوجوانان و جوانان به دنبال مهارت یابی باشند برای آینده خود آنان و نیز کاهش بیکاری در سطح جامعه این اقدام مفید خواهد بود.
نظر شما