به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا تابش صبح چهارشنبه در دیدار سرپرست صندوق مهر امام رضا (ع) استان یزد با اشاره به اینکه این مجموعه از ادغام سه صندوق حمایت از فرصتهای شغلی، توسعه اشتغال روستایی و ازدواج به وجود آمده است، بر ارائه وام مناسب با محوریت تسهیل در اشتغال پایدار و ازدواج جوانان تاکید کرد.
وی با اشاره به هدایت تسهیلات خود اشتغالی در راستای ایجاد فرصت های شغلی مورد نیاز هر منطقه، تعامل هر چه بیشتر این صندوق با خیران برای پذیرش وجوه و کمکهای آنان و امکان پرداخت تسهیلات قرض الحسنه بیشتر را خواستار شد.
نماینده مردم اردکان همچنین وضعیت پرداخت تسهیلات در صندوق مهر اردکان را مطلوب ندانست و خواستار توجه بیشتر به تقاضاهای مردم خصوصا جوانان جهت جلب رضایت آنان شد.
سرپرست صندوق مهر امام رضا(ع) استان نیز در این دیدار گزارشی از عملکرد این صندوق در سطح استان ارائه کرد.
سید عباس امامی گفت: در حال حاضر هفت شعبه دریافت و پرداخت در سطح استان فعال است که تاکنون توانسته به 54 هزار نفر تسهیلات قرض الحسنه ازدواج پرداخت کند.
وی افزود: همچنین در طی پنج سال گذشته هشت هزار و 998 فقره تسهیلات قرض الحسنه اشتغال با اعتباری معادل 616 میلیارد ریال در زمینه مشاغل خانگی، خویش فرمایی و کارفرمایی پرداخت کرده که توانسته با حمایت مسئولان جایگاه برتر از لحاظ عملکرد در سطح کشور را به خود اختصاص دهد.
نظر شما