اسماعیل برزگرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: قوه قضائیه جمهوری اسلامی با پاسداری از قانون اساسی و سرلوحه قرار دادن رهنمودها و ارشادهای مقام عظمای ولایت به عنوان رکن اساسی نظام، مسئولیت خطیر و حساسی را در پشتیبانی از حقوق فردی و اجتماعی و تحقق بخشیدن به عدالت اجتماعی عهده دار است.
وی افزود: مروری گذرا بر سه دهه برپایی نظام جمهوری اسلامی بیانگر این است که دستگاه قضایی با بهره جستن از شرع مقدس اسلام، دستاوردهای شگرفی را در زمینه های تدوین لوایح قضایی، کاهش اطاله دادرسی، پیشگیری از وقوع جرم، اصلاح مجرمان، احیای حقوق عامه و گسترش آزادی های مشروع برداشته است.
بزگرزاده یادآور شد: کارآمدسازی ساختار قضایی و اداری، اهتمام به پیشگیری از وقوع جرم، ارتقای سطح گزینش و آموزش منابع انسانی، بهره مندی از فن آوری های نوین، ارتقای منزلت قضات و استقلال آنان، ضرورت تأمین بودجه مناسب با وظایف و مأموریت ها و موارد دیگر از جمله سیاست های این قوه است.
وی ادامه داد: در همین راستا، اجرای عادلانه و قاطعانه احکام، تاکید بر قانون گرایی، تقویت ابعاد نظارتی در درون و برون قوه قضائیه و تاکید بر حفظ استقلال این قوه، تلاش علمی و عملی در جهت کوتاه کردن فرآیند دادرسی، مبارزه با جرایم سازمان یافته، تقویت و تبیین ابعاد حقوق بشر اسلامی و حضور در مجامع حقوقی بین المللی، بازنگری در لوایح و طرحهای قضایی، تنقیح قوانین، برقراری ارتباط همکاری منظم و مستمر با حوزههای علمیه و دانشگاهها از اهم راهکارهایی است که باید مدنظر قرار گیرد.
برزگرزاده افزود: ملت ایران با حضور در عرصه های انقلاب اسلامی تحقق حکومت عادلانه اسلامی را عینیت بخشیدند و ما باید با تمام توان برای هرگونه خدمت و پیشگیری از تضییع حقوق فردی و اجتماعی مردم شریف تلاش کنیم.
نظر شما