کوروش پرند در گفتگو با مهر با اعلام اینکه طراحی، تصویب و ابلاغ نظام آموزش مهارت و فناوری در سال گذشته به انجام رسید، گفت: با تشکیل کمیته ای به ریاست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و حمایت دانشگاه جامع علمی کاردبری؛ نظام آموزش مهارت و فناوری به دستگاه های اجرایی ابلاغ شد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه بسترسازی برای استقرار نظام آموزش مهارت و فناوری از قبل انجام شده است، اظهار داشت: در همین راستا تاکنون 1700عنوان استاندارد شغل و شایستگی در بخش های مختلف صنعت، کشاورزی و خدمات انجام شده است.
وی طراحی و اجرای روش آموزشی استاد-شاگردی نوین را به منظور استفاده از ظرفیت های واقعی محیط کار و ایجاد اشتغال مهارت محور را نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته به منظور دستیابی به نظام آموزش مهارت و فناوری برشمرد.
این مقام مسئول در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان داشت: علاوه بر اقدامات یاد شده، معرفی و هدایت فارغ التحصیلان نظام آموزش مهارت و فناوری به بازار کار نیز از ماموریت هایی است که برای نظام آموزش مهارت و فناوری پیش بینی شده است.
پرند خاطر نشان کرد: برای اینکه بتوان زمینه معرفی فارغ التحصیلان نظام آموزش مهارت و فناوری به بازار کار را فراهم کرد، تفاهم نامه ای با مراکز کاریابی کشور به منظور رهگیری اشتغال مهارت آموزان از طریق پرتال جامع آموزش های مهارتی نیز منعقد شده است.
به گفته وی، در حوزه توسعه آموزش های مشاغل خانگی نیز بیش از 100استاندارد آموزشی، 2000 دوره مرتبط با مشاغل خانگی و بیش از 55 هزار مجوز نیز برای ایجاد مشاغل خانگی صادر شده است.
نظر شما