به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی معتمدی ظهر دوشنبه در نشست خبری اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع مناطق شهری اظهار داشت: یک پزشک خانواده در نسخه 02 اگر 100 ویزیت دارد، باید 80 ویزیت را خود معاینه و 20 مورد را به متخصص ارجاع دهد تا از ارجاع بی مورد پزشکان جلوگیری شود.
وی ادامه داد: طبق دستورالعمل صفوف یک و دو پزشک خانواده فرانشیز درمان 30 درصد دیده شده و بستری 5 درصد که در گذشته این رقم 10 درصد بوده است.
مسئول بهداشت و درمان کمیته امداد امام خمینی(ره) استان اصفهان تصریح کرد: اجرایی کردن طرح پزشک خانواده در حالی مطلوب است که معایبی هم دارد و به طور قطع باید رفع شود.
وی ادامه داد: طرح پزشک خانواده از 15 سال پیش در کمیته امداد امام خمینی اصفهان به اجرا درآمد.
معتمدی اضافه کرد: در حالی کارشناسان طرح پزشک خانواده شهری هم معتقدند که باید طی همین زمان طرح به اجرا گذاشته شود اما دستورالعمل کشور آمده که تا پایان سال این طرح به اجرا گذاشته شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در این جلسه گفت: این طرح در کل جمعیت تحت پوشش کمیته امداد در حالی در یک فرجه زمانی 4 تا 5 ساله انجام گرفت که یک چهارم جمعیت شهری کشور نیست.
غلامحسین صادقیان تاکید کرد: در نسخه 02 پزشک خانواده می توانیم به آن هدف دیرینه که تجویز و مصرف منطقی دارو است، دست یابیم.
نظر شما