به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی متولیان ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان قروه گفت: این طرح از نیمه دوم ماه مبارک رمضان در تمام شهرهای استان های خراسان شمالی و سمنان آغاز و تا ماه محرم ادامه دارد.
وی با اشاره به اجرای این طرح در 45 شهر کشور از سال 89 تاکنون، طرح تذکر لسانی را طرحی موفق دانست و افزود: با اجرای این طرح بیشتر مردم در شهرهای منتخب با این دو فریضه آشنا شده اند و انگیزه لازم برای ادای این فریضه در بین آنان توسعه یافته و بسیاری، سلامت جامعه و حفاظت از آن در برابر ناهنجاری ها را بسته به اجرای امر به معروف و نهی از منکر تلقی کرده اند.
معاون تشکل های مردمی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور با بیان اینکه هدف از اجرای این طرح مرکزیت زدایی از شهرهای بزرگ و اجرای آن در محیط های مساعد از جمله در فضای شهرهای کوچک با ناهنجاری های کمتر و ظرفیت های معنوی بیشتر است اظهار داشت: این طرح به مرور به شهرهای بزرگ کشور تعمیم داده می شود.
متولیان با اشاره به فعالیت سه هزار شورای امر به معروف در ادارات و نهادهای کشور ادامه داد: دو هزار شورا نیز در نهادهای مردمی نظیر هیئت های مذهبی، مساجد و اصناف کشور راه اندازی شده که برنامه ویژه این معاونت در سال جاری تشکیل شورا و گروه های تذکر لسانی در سطح هیئت های مذهبی و مساجد است.
وی همچنین بر اجرای طرح همیاران معروف با مشارکت اولیا و مربیان مدارس و دانش آموزان در سال جاری تاکید کرد و یادآور شد: تشکیل شورا در تمام ادارات و نهادها و تبیین مصادیق معروف و منکر از مهمترین رسالت معاونت های ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر در سال جاری است.
معاون تشکل های مردمی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور تشکیل دفاتر حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر در شهرک های نیروهای مسلح و اجرای کارهای پژوهشی و پایان نامه های دانشجویی در قالب هسته های علمی در مراکز آموزش عالی را از دیگر رسالت های معاونت های ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر در سال جاری عنوان کرد.
متولیان در ادامه گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی به وجود آمده است تا معروفات را گسترش دهد و منکرات را از بین ببرد و در این راستا تمام مسئولان و تک تک افراد جامعه باید احساس وظیفه کنند.
نظر شما